SVI SU ZANIJEMILI KAD SU JUTROS VIDJELI NJIH DVOJICU NA DAVIDOVOM TRGU: "Davore, pogledaj ko je došao" (FOTO)

Aktuelno
SVI SU ZANIJEMILI KAD SU JUTROS VIDJELI NJIH DVOJICU NA DAVIDOVOM TRGU: "Davore, pogledaj ko je došao" (FOTO)
.

Anto Nobilo i Izet Feraget, advokati iz međunarodnog tima koji podržavaju grupu Pravda za Davida, jutros su se iznenada pojavili na Trgu Krajine, kako bi razgovarali sa ocem Davida Dragičevića, piše "Srpskainfo".

Na portalima se pojavila vijest da je Davor Dragičević otišao s Trga: EVO ŠTA JE PRAVA ISTINA!​

trg-kafaa

Na pitanje o čemu su razgovarali, Nobilo je u svom stilu odgovorio:

-Došli smo na kafu. Čuo sam da se ovdje, na trgu uzbunjivača u Banjaluci pije najbolja kafa u regiji, a i vrijeme je lijepo, pravo jutro za druženje s prijateljima – rekao je poznati zagrebački advokat.

1

2

3

Mediji prenose kako su advokati došli u Banjaluku kako bi s Davorom razgovarali o novonastaloj situaciji, nakon što je on sinoć najavio da “ne može više” i da “uzima pravdu u svoje ruke” i da mu je svejedno šta će biti s njim.

Mučna priča tate lava, Davora Dragičevića iz Banja Luke nikako da dođe kraju.

davor

davor

On već mjesecima traži pravdu za svog sina Davida, koji je kako on tvrdi mučen, silovan i likvidiran od strane pripadnika MUP-a Republike Srpske. 

5adb6b76-f3d8-41a8-adf4-48790a0a0a7e-davor-dragicevic-david-podrska-700x402

Nadao se  da će smjenom aktualne vlasti konačno biti stvoreni uslovi za rasvjetljavanje okolnosti likividiranog Davida, ali kako se to nije dogodilo, odlučio je da je konačno iscrpio sve mogućnosti. Na jučerašnjem skupu na glavnom banjalučkom trgu, na kojem se svakodnevno već više od 200 dana okupljaju građani udruženi u grupi Pravda za Davida, poručio je da pravdu uzima u svoje ruke.

DAVOR DRAGIČEVIĆ OTKRIO NEŠTO O DAVIDU ŠTO NIKO NIJE ZNAO: "Te kobne noći prišao mi je čovjek, od njegovih riječi sam ZANIJEMIO"

davor-dragicevic-i-suzana-radanovic

davor

"Došao je i taj dan sine. Dan kada ću preuzeti pravdu u svoje ruke, jer oni neće reći ko te je silovao, mučio i na kraju likvidirao. Dvije stotine dana stojimo ovdje i očigledno se ne boje naroda. Sine, oprosti mi za ono što ću napraviti, ali znam da me razumiješ", poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević. 

LJUDI SU DANAS ZANIJEMILI KAD SU VIDJELI ŠTA DAVOR GRADI NA TRGU: "Nisam imao drugog izbora, ovo sam morao uraditi" (FOTO)

davor4

pravda-za-davida-davor-dragicevic2

davor4

"Nijednu svoju slijedeću namjeru neću reći do zadnje sekunde. Ako želite ikome dobro, privest ćete ih. Hoću li ja biti sam, ili iza mene hiljade ljudi, meni u životu nije bitno. Dragi moj sine dušo naša, ne mogu više. Stradat ću, znam, ali neću živjeti kao gnjida", poručio je Davor Dragičević s Trga Krajine nakon što je prošao i zadnji rok koji je dao vlastima da objave imena onih koji su naredili likvidaciju negovog sina. 

OVAJ ČOVJEK JE U GRUPI "PRAVDA ZA DAVIDA" OBJAVIO PORUKU, SVI NA NOGAMA : "Davore, ovo ti moram reći, pa ti vidi šta ćeš"

 

Ne propustite