VOĐA NOĆNIH VUKOVA ČESTITAO DODIKU IZBORNU POBJEDU: Mnogima u BiH se ovo neće svidjeti

Kiosk
VOĐA NOĆNIH VUKOVA ČESTITAO DODIKU IZBORNU POBJEDU: Mnogima u BiH se ovo neće svidjeti
.

Predsjednik ruskog moto - kluba "Noćni vukovi", Aleksandar Zaldastanov Hirurg, čestitao je Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD pobjedu na opštim izborima u BiH koji su održani 7. oktobra 2018. 

dodik-nsl

dodik-prst

- Vi ste pravi sin srpskog naroda sa kojim Srbi vezuju svoju nadu na ponovno rođenje - poručio je Zaldastanov Dodiku u snimku objavljenom na njegovom Facebook profilu.

nocni-vukovi

nocni-vukovi-4

Dodik se hvali da će u Predsjedništvo unijeti zastavu RS-a: Ali kada vidi OVO neće mu biti dobro!

On je naglasio da je veoma simbolično što se pobjeda Dodika i Željke Cvijanović na opštim izborima u BiH poklopila sa rođendanom predsjednika Rusije, Vladimira Putina.

nocni-vukovi3

rusija-nocni-vukovi-aleksandar-zaldostanov-rse

- Molim Boga da mu (Dodiku) da snagu, koja će biti potrebna jer je on pod napadom i njemu je potrebna naša podrška i duhovna i zemaljska. Јer sada se fokus pomjera tamo - poručio je Zaldastanov.

nocnivukovi1

Podsjetimo, u svojoj predizbornoj kampanji za Predsjedništvo Milorad Dodik je obećao zaista mnogo toga, ipak čini se da se u nekim stvarima preračunao. 

Naime, jedno od obećanja Milorada Dodika je bilo i da će zastavu Republike Srpske unijeti u zgradu Predsjedništva. I sve bi to bilo na mjestu da se ista već odavno ne nalazi tamo, na šta je ukazala u politička analitičarka Ivana Marić na svom Facebook profilu. 

milorad-dodik3-810x540

Kako će reagirati Milorad Dodik kada uđe u Predsjedništvo i shvati da je zastava već tamo, ostaje da se vidi.

DODIK NAKON POBJEDE DAO STRAŠAN INTERVJU ZA SRBIJANSKE NOVINE: I novinari su zanijemili kad su ČULI ŠTA ĆE URADITI OD SARAJEVA (FOTO)

 

 

 

Ne propustite