Medicinska sestra pretrpjela MOŽDANI UDAR zbog nečega što SVI RADIMO u frizerskom salonu! BUDITEOPREZNI!

Zanimljivosti
Medicinska sestra pretrpjela MOŽDANI UDAR zbog nečega što SVI RADIMO u frizerskom salonu! BUDITEOPREZNI!
.

Adel Berns, medicinska sestra koja je doživjela je moždani udar nakon posjete jednom frizerskom salonu, a ono što joj se desilo može se dogoditi svima.

s6

Ona je tužila je svog frizera za milion funti jer joj je tokom tretmana kosu oprao šest puta zbog čega je doživjela moždani udar.  Mediji prenose da su ljekari moždani udar koji je Adel pretrpjela, doveli u vezu sa šamponjerom iz salona, koja nije imala adekvatnu zaštitu za vrat.

s5

Ona vjeruje da bi poslovođe morale više pažnje da obrate i zadovolje sve standarde koji će mušterijama obezbjediti apsolutnu bezbjednost prilikom odlaska u salon.

s4

"Na osnovu onoga što su mi ljekari rekli, nema sumnje da je to razlog teških zdravstvenih problema koje sam pretrpjela. Ne samo da me je to odvojilo od okoline, već se odrazilo i na moje kompletno fizičko stanje", rekla je ona.

s2

OVU STVAR NI ZA ŽIVU GLAVU NE KUPUJTE KOD KINEZA ILI NA PIJACI: To vas može skupo koštati!

Ova maka dvoje djece morala je da proda porodičnu kuću i danas, poslije 2 godine od neprijatnosti koju je preživjela i dalje ne može normalno da govori, čita i piše. U sudskom izvještaju navedeno je da osoblje salona nikada nije pitalo gospođu Berns da uradi test sa farbom za kosu prije tretmana, što bi spriječilo šest ponavljanja pranja i farbanja kose.

s9

"Na hiljade ljudi odlazi na ovakve tretmane tokom godine i Adel je veoma hrabra što je ispričala svoju priču i tako upozorila sve na rizik koji im prijeti. Šlog uzrokovan pranjem kose kod frizera nije neuobičajena pojava i već smo imali slične slučajeve u prošlosti", kaže pravnica Dženifer Votson.

s7

Da čitav slučaj bude još jeziviji, čak i ljekari kažu da ovo uopšte nije nemoguće. Šta više, čak imaju i naziv za šlog od šamponjere i nazivaju ga "sindromom salona ljepote".

s

 

Boli li vas stomak tokom ciklusa više nego obično: Obratite pažnju, možda imate neku od ovih polno prenosivih bolesti
 

Ne propustite