SRPSKA VODITELJICA SE VRATILA IZ DUBAIJA U SRBIJU: Muž joj je kupio ZGRADU, a pogledajte kako izgleda NJEN STAN U BEOGRADU!

Kiosk
SRPSKA VODITELJICA SE VRATILA  IZ DUBAIJA U SRBIJU: Muž joj je kupio ZGRADU, a pogledajte kako izgleda NJEN STAN U BEOGRADU!
.

Jelena Dimitrijević, jedno od zaštitnih lica Hepi televizije, svojevremeno je vodila emisiju "Snaga Oktana", kao i rijaliti šou "Parovi".

o5

U jeku popularnosti koju je doživjela na Hepi televiziji, Jelena je odlučila da napravi pauzu i zbog ljubavi se preseli u Dubai.

o3

SVE PUCA NA NJOJ: Sve žene žele da imaju ovakvo tijelo, muškarci ostaju bez daha, ali kad vidite OVE slike, OSTAT ĆETE TOTALNO ZBUNJENI

Dugo se u javnosti nije čulo ništa o njoj sve dok se u medijima, nije pojavila informacija da je trudna i da joj je suprug za 28. rođendan poklonio zgradu sa 28 spratova.

o9

o8

 

Danas, Jelena se vratila u Srbiju, kao i na Hepi televiziju gdje vodi jutarnji program vikendom.

o7

o6

oo


U Beogradu živi sa svojim sinom, kojem je maksimalno posvećena i često objavljuje fotografije sa ovim mališanom i svojim pratiocima poručuje kako bi trebalo da cijene i vole svoj život.

o2

o1

o

Ovi ljudi su podijelili svoj SELFIE na internet i zažalili zbog toga! I vas će biti stid kada vidite BLAM na slici #6

Ne propustite