Riješite sala na stomaku uz ovaj napitak od SAMO ČETIRI SASTOJKA: Rezultati su vidljivi već za SEDMICU!

Praktična žena
Riješite sala na stomaku uz ovaj napitak od SAMO ČETIRI SASTOJKA: Rezultati su vidljivi već za SEDMICU!
.

Nažalost, ne postoji čarobna pilula koja će vam pomoći izgubiti  5-10  kilograma sedmično bez ugrožavanja vašeg zdravlja. Međutim, donosimo vam recept za ukusno i zdravo piće koje će vam pomoći da izgubite težinu brže nego što biste bez njega.

st1

Trebat će vam:

1 stabljika celera

1 krastavac srednje veličine

1 vezica peršina

3 komada svježeg ananasa

st2

Postupak:

Temeljito operite povrće i uklonite koru ananasa. Izmiješajte sve zajedno u blenderu. Nemojte dodavati sol, papar, šećer ili njihove zamjene.

st3

Konzumacija:

Trebali biste sok od ananasa i povrća u roku od 15 minuta nakon što ste ga napravili, tako da ne izgubi svojstva. Pijte ga ujutro na prazan želudac.

stomak

Ako kombinirate ovo piće sa sportom i zdravom prehranom, vidjet ćete rezultate za sedmicu dana, a vaš trbuh će postati vidljivo manji.

Ako želite smršaviti za OVO MORATE ZNATI: Gubit ćete kilograme NIKAD LAKŠE!

Šta je tajna ovog soka?

st4

Celer je nisko-kalorično povrće, koje sadrži samo 16 kcal na 100 g. Vlakna koja sadrži u želucu nabreknu, tako da se osjećate sitno. Osim toga, istraživanje je pokazalo da povećanje količine vlakana u vašoj prehrani predstavlja bitnu komponentu za gubitak težine.

st5

Poput celera, krastavci sadrže puno vlakana i gotovo su slične kalorijske vrijednosti. 95% krastavaca je voda, pa vam pomažu da unosite potrebnu količinu tečnosti koja je važan faktor u održavanju zdravlja.

st6

Peršin sadrži puno vlakana (3,3 g na 100 g). Također ima blagi prirodni diuretski učinak.

st7

100 g ananasa sadrži 1 g netopljivih vlakana, a njegova energetska vrijednost je oko 50 kcal. Osim toga, ananas je sladak, tako da također poboljšava okus pića.

Podaci Svjetske zdravstvene organizacije pokazuju da je u 2016. godini više od 39% muškaraca i 40% žena, starosti od 18 godina, imalo prekomjernu težinu. Svi znaju da pretilost nije zdrava, ali šta ako unatoč želji ne uspijevate da smršavite.

Ako ste i vi među onima koji vježbaju ali kilogrami ostaju, možda je vrijeme da posjetite liječnika

Hipotireoza

k1

Što štitnjača bolje radi, to je bolji metabolizam. Nedostatak hormona štitnjače usporava naš metabolizam. U početku, hipotireoza može biti zamijenjena za umor, jer su simptomi slični.

Ali budite oprezni. Je li vaša koža suha? Da li vam nokti i kosa postaju krhki? Imate li anemiju, mučninu ili zatvor? Onda je vjerovatno u pitanju hipotireoza. Ako ste primijetili ove simptome, dobro bi bilo da posjetite liječnika, jer dijeta i tjelovježba neće pomoći ovdje.

Dijabetes melitus tipa II

k3

U slučaju dijabetesa tipa II, za razliku od tipa I, gušterača proizvodi dovoljno inzulina, ali receptori ne reagiraju na njega i postaju tolerantni na inzulin. Kao rezultat toga, veće količine tog nakupljenog hormona uzrokuje pretilost.

Glavna opasnost je da ta bolest može dugo biti nevidljiva i može se naći samo tokom testiranja krvi.

Insulinoma

k4

Insulinom drastično smanjuje razinu šećera u krvi i to dovodi do hipoglikemije. Hipoglikemija doprinosi intenzivnoj gladi, jer naše tijelo nastoji nadopuniti razinu glukoze.

Ako osoba ne jede kad dođe do hipoglikemije, mogla bi osjetiti drhtavicu, tahikardiju, probleme s govorom i ponašanjem, ili se čak onesvijestiti. Ako imate te probleme, vrijeme je da posjetite liječnika.

Stres i depresija

k5

Što je kortizol i zašto nam je potrebna? Kortizol je hormon koji proizvode nadbubrežne žlijezde. One kontroliraju metabolizam ugljikohidrata i sudjeluje u odgovoru na stres.

Kronični stres izaziva konstantnu proizvodnju kortizola i adrenalina. U ovom slučaju, kortizol pretvara energiju u masti i sprema ih. Imate li osjećaj umora, nesanice ili apatije? Vjerojatno se približavate depresiji i nije problem samo u lošem raspoloženju, već je to ozbiljna bolest koju samo stručnjak može liječiti.

Cushingova bolest

k6

Stres i depresija također mogu uzrokovati još jednu ozbiljnu i rijetku bolest. 10-15 ludi na milijun pati od Cushingove bolesti. U ovom slučaju, naše tijelo pohranjuje masti oko trbuha, leđa i vrata. U međuvremenu, ruke i noge ostaju mršave.

Ostali simptomi su: osoba ima povišeni krvni tlak, visok kolesterol, nesanicu, a apetit ostaje izvanredan.

Sindrom policističnih jajnika

k7

Ako višak kilograma ide zajedno s nepravilnim razdobljima i migrenama, osoba vjerojatno ima policistične jajnika. U tom slučaju, gornji dio tijela dobiva težinu i postaje "težak". Osim toga neželjene dlačice počinju rasti po tijelu, pojavljuju se problemi s kožom i glas postaje sve dublji.

Razlog policističnih jajnika je nedostatak spolnih hormona. Jajne stanice se ne razvijaju ispravno i ostaju pričvršćene na jajnike. Jedna od pet žena pati od ove neugodne bolesti. Ipak, bolest je izlječiva.

k2

Simptomi koji su opisani u ovom članku ne moraju upućivati na to da patite od ozbiljnih bolest. Ali ako primijetite nekoliko simptoma odjednom, trebali biste nešto poduzeti i za svaki slučaj posjetiti liječnika.

GRČEVI U NOGAMA SU OPASAN SIMPTOM: Evo na šta ukazuje bol u listovima i butinama

Ne propustite