Torta od sira s čokoladom
Dolcela Cheesecake mješavina je za pripremu torte sa sirom. Svjetski poznata slastica poznatog imena, idealna je za pripremu u ljetnim mjesecima zato što se priprema bez pečenja.
Dolcela Cheesecake mješavina je za pripremu torte sa sirom. Svjetski poznata slastica poznatog imena, idealna je za pripremu u ljetnim mjesecima zato što se priprema bez pečenja.
Sastojci
- 1 Cheesecake Dolcela (Mješavina za pripremu torte sa sirom)
- 3 žlice mlijeka
- 60 g maslaca
- 50 - 70 g krupno sjeckanih oraha
- 200 g čokolade za kuhanje
Za kremu:
- 300 g svježeg sira
- 350 ml mlijeka
- čokoladni ostrušci za ukrašavanje
Priprema
- Mješavini za podlogu dodajte 50 – 70 g krupno nasjeckanih oraha te pripremite prema uputi na ambalaži.
- Podlogu za kolače stavite u hladnjak na 20 minuta.
- Za to vrijeme pripremite kremu prema uputi na ambalaži.
- Polovinu kreme stavite na podlogu.
- U preostalu kremu lagano umiješajte 200 g otopljene čokolade za kuhanje.
- Čokoladnu kremu premažite preko bijele kreme i ohladite u hladnjaku najmanje 2 sata.
Posluživanje
Ohlađenu kremu pospite čokoladnim ostrušcima i poslužite.
Izvor: coolinarika.com