ZVUČI SULUDO, ALI JE TAKO! Jose Mourinho postao najbolji trener Uniteda ikada

Kiosk
ZVUČI SULUDO, ALI JE TAKO! Jose Mourinho postao najbolji trener Uniteda ikada
.

Jose Mourinho je čovjek koji se najviše obradovao preokretu protiv Newcastle Uniteda prije nekoliko dana. Koliko je bio pod velikim pritiskom prije utakmice govori i njegova reakcija nakon te iste po mnogima odlučujuće utakmice.

mou

Ali sada se postavlja veliko pitanje - da li navijači i sada imaju pravo da budu nezadovoljni? Prema najnovijim statistikama koju su u izbacili statističari Sky sporta navijači su potpuno ostali bez riječi. Mourinho je nakon velikog preokreta postao najuspješniji menadžer u historiji najpopularnijeg kluba sa Britanskog ostrva.On je tako pretekao legendarnog sir Alexa Fergusona u procentu pobjeda za United.

mou2

Naravno za malih ali dovoljnih 0,3 posto. Svi znamo koliko je statistika varljiva kategorija, ali brojke su neumoljive ovoga puta i čini se da navijači Manchester Uniteda nemaju sada nikakvog argumenta koji bi prevagnuo.

mou4

Mourinho je poslednjih sedmica bio provučen u najnegativnijem kontekstu kroz razne medije, navijači su čak odštampali Zidaneovu sliku i fotografisali se sa njom, ne dajući nikakvu podršku svom klubu. Vidjet ćemo hoće li Mourinho ući u niz pobjeda i sigurno sačuvati mjesto šefa struke Manchester Uniteda.

mou3

(Novi.ba)

 

Ne propustite