ZALUDILA JE MILIONE, A SIGURNO ĆE I VAS: Upoznajte najvreliju fitness zvijezdu današnjice

Kiosk
ZALUDILA JE MILIONE, A SIGURNO ĆE I VAS: Upoznajte najvreliju fitness zvijezdu današnjice
.

Majka je dvoje djece, a jedna je od najvećih zvijezda društvenih mreža. Tammy je rođena u Australiji 1994. godine, a slavu je stekla nakon što je počela dijeliti slike tokom trudnoće sa svojim prvim djetetom.

fit

23-godišnjakinja održava fenomenalnu figuru uprkos pretrpanom rasporedu, i mnogim ženama postala je inspiracija za vođenje zdravog života. Na pojedinim portalima može se pročitati i kako je Tammy, koja je pohađala tada jednu od najskupljih privatnih škola u zemlji, bila popularna srednjoškolka, ali kako to obično biva s takvim djevojkama, zla prema ostalim učenicima.

fit1

Navodno je kratko živjela u Maleziji i Švicarskoj, a potom se vratila kući i nastavila školovanje. Riješila se i loših životnih navika, počela zdravije jesti i vježbati.

"Počela sam vježbati jer nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Nisam živjela zdravo. Još sam se više usmjerila na fitness kada sam shvatila da zahvaljujući njemu mogu izgledati i osjećati se odlično. Bilo je dovoljno da kontroliram što jedem i vježbam", kaže Tammy koja je poput mnogih djevojaka u tom razdoblju otvorila profil na Instagramu i na njemu bilježila promjene na tijelu.

fit2

Iako je tijekom narednih mjeseci prikupila znatan broj sljedbenika, prava popularnost uslijedila je tek 2014., nakon što je s dečkom, trenerom fitnessa Reeceom Hawkinsom, ostala u drugom stanju.

fit4

Tammy je sve o trudnoći, te tjelovježbi u drugom stanju i nakon njega, objavljivala na Instagramu što je oduševilo buduće i sadašnje majke. Sve više žena počelo je primjenjivati savjete djevojke koja danas ima dvoje djece, trogodišnjeg sina Wolfa i dvogodišnju kćer Saskiju.

fit5

(Novi.ba)

 

Ne propustite