OTKRILA JE CIJELOJ SRBIJI DA JE MUŽ PREVARIO NAKON 30 GODINA BRAKA: " Sa gospođom seljankom iz Loznice..."

Kiosk
OTKRILA JE CIJELOJ SRBIJI DA JE MUŽ PREVARIO NAKON 30 GODINA BRAKA: " Sa gospođom seljankom iz Loznice..."
.

"Sve to što je uradio s gospođom seljankom iz Loznice, mogao je i mene da odvede u hotel da me iznenadi, kupio bi me za cijeli mjesec", ispričala je u kameru Lela

Umjesto da tugu zbog otkrivene prevare krije u sebi, kao što bi to mnoge žene uradile, Lela je odlučila da svoja osjećanja podijeli sa svima.

Sa suzama o učima, ona je otvoreno otvorila dušu i ispričala sve detalje gnusne prevare njenog muža koju je razotkrila.

- Šta se dešava? Dešava se da sam osetila da nešto nije u redu i baš sam rekla i kćerki i koleginici: 'Ovaj nešto mulja, mora da je uhvatio nešto da kre**e'. Pomislim: 'Neka ga, 'ajde, mi smo 30 godina zajedno'. Mislila sam da to neće biti presudno za naš rastanak. Nisam ga ni napadala, lijepo sam ga pustila, mora čovjek malo da se istrese. Nije meni što ju je on našao, jer sam ja to i znala, ali mi je to što mi je rekao.

On je mene htio da povrijedi i da me ponizi. Da on meni spominje jednu ženu iz Loznice, s kojom je bio možda 5-6 puta samo, ženi koja mu je rodila troje djece, s kojom je 30 godina zajedno. Kaže nebitna mu je žena, ali vrlo je bitna, jer je on meni nju spomenuo.

prevara

Druga stvar je što je on s tom ženom morao negde da radi te stvari. Nije na livadi sugurno, morao je da plati neki hotel, a sigurno žena nije htjela da se kre** bez nekog pića... Tako da sve to što je uradio s gospođom seljankom iz Loznice, mogao je i mene da odvede u hotel da me iznenadi, kupio bi me za cijeli mjesec. Ja sam od njega imala sigurnost. Ja sad to neću imati. Ja moram da krenem dalje, jer ovo ionako nije funkcionisalo - pričala je Lela kroz suze.

A onda je odlučila da dobro oplete po svom, izgleda već bivšem mužu.

- Muškarci definitivno nemaju neku čvrkicu u mozgu. I to je tačka. Koliko god vi mislili da je vaš muškarac drugačiji, tako sam i ja mislila da je moj, da je muž najbolji na svijetu i da me nikad ne bi ostavio - nastavila je ona.

A kad se muževi zaigraju, žena mora da ima "keca u rukavu".

- Ukoliko vidite da je vaš muškarac tako nedokazan, imajte švalere, ne dočekajte ovo bez švalera, ozbiljno vam kažem. Svaka žena treba da ima švalera, majke mi rođene. Ja ga nisam imala, a sad ću da ga imam! Ono što je dobro u ovoj priči, jeste što mi se čini da ću sada smršati i da ću imati veću motivaciju. Ono što očekujem od samoće, biće sigurno više videa, imaću manje para - tužno je ispričala ova žena, prenosi "Telegraf".

KOLINDINA DIJETA ZALUDJELA SVIJET: Ona čini čuda, a isprobali su je Halid Bešlić, Monica Bellucci i Jennifer Aniston

Ne propustite