Kylie Jenner stavila kćer u hodalicu i razbijesnila sve, evo i zašto

Mame i bebe
Kylie Jenner stavila kćer u hodalicu i razbijesnila sve, evo i zašto
.

Rijaliti zvijezda Kylie Jenner našla se na udaru ljutitih pratitelja nakon što je objavila video u kojem se osmomjesečna Stormi kreće po kući u hodalici.

k4

NJENO DIJETE IMA 10 MJESECI I ČAK 28 KILOGRAMA: Majka je mislila da se njen sin goji zbog njenog mlijeka, a onda je otkrila surovu istinu!

To je učinila samo nekoliko tjedana nakon što su američki pedijatri zatražili zabranu njihove prodaje jer uzrokuju brojne ozljede i ni na koji način ne koriste razvoju beba.

k

''Hodalice nisu dobre za djecu. Molim te, obrati se profesionalcu za savjet'', upozorila ju je jedna žena, a drugi su se složili: ''Konačno netko s ovim mišljenjem. Ne razumijem zašto ljudi tjeraju djecu da ih koriste kada bi trebala sama naučiti hodati.''

k1


Pedijatri i ostali stručnjaci prvi su put zabranu prodaje hodalica u SAD-u tražili ranih devedesetih, no to se još uvijek nije dogodilo i među nekim roditeljima su i dalje popularne. 

Osim što je istraživanje pokazalo da uzrokuju brojne ozljede, one mogu odgoditi djetetov motorički razvoj.

k2

''Hodalice djetetu omogućuju brzu mobilnost kad dijete razvojno još nije spremno za to. Djeca u toj dobi su znatiželjna, ali ne prepoznaju opasnost'', izjavio je autor istraživanja dr. Gary Smith.

k3

U Kanadi je prodaja hodalica zabranjena još 2004. godine, kao i njihovo reklamiranje i uvoz.

Khloe Kardashian otkrila da joj trudnoća nedostaje: A kad čujete razlog nećete moći vjerovati

Ne propustite