AKO MISLITE DA JE OVO PROVOKATIVNO, ČEKAJTE DA VIDITE DONJI DIO SLIKE: Dejana Živković u preuskom kostimu POKAZALA PREVIŠE!

Kiosk
AKO MISLITE DA JE OVO PROVOKATIVNO, ČEKAJTE DA VIDITE DONJI DIO SLIKE: Dejana Živković u preuskom kostimu POKAZALA PREVIŠE!
.

Kad vidite da je srbijanska manekenka Dejana objavila novi post na Instagramu, odmah znate da je u pitanju čista provokacija. Ali ovoga puta je i samu sebe prevazišla!

Manekenka Dejana Živkoviću Bosni i Hercegovini poznatija kao bivša djevojkanašeg tenisera Damira Džumhura koja je karijeru započela u “Prvom srpskom top modelu” već godinama intrigira javnost brojnim vezama sa uticajnim muškarcima, kako iz svijeta šoubiznisa tako i sporta. Ipak, njena bombastična figura uvijek je u prvom planu, a ovoga puta je pozirala u kupaćem koji otkriva svaki centimetar njenog zgodnog tijela.

wog4gsap-d

.

v

.

untitled-1000x0

U slavu toplog vikenda koji je pred nama, Dejana je odlučila da pratioce obraduje vrelom fotkom zbog koje sada jedva dolaze do daha. U jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu istakla je svaku oblinu, a zamalo da pokaže i nešto više.

dejana

„Svaka druga je smiješna naspram nje“, „Hrabro“,“Auuu, nije mi dobro“, komentarisali su Dejanini verni pratioci koje je usred jeseni zagrijala ovom zapaljivom fotkom.

dej-615x330

.

1366657-dejana-ls

.

873x400-9-1

.

5
Dejana već duže vrijeme živi u Americi, a nedavno je otkrila da će tamo učestvovati u jednom rijaliti programu kao i da će se oprobati kao glumica. Ako nastavi sa ovakvim izdanjima, vjerujemo da će Amerikanci odlijepiti na njeno tijelo!

dejana10

SNIMKA NA KOJOJ ATLETIČARKA NAVLAČI PREUSKE HLAČE ODUŠEVILA MUŠKU POPULACIJU: Kad pogledate video biće vam sve jasno

 

Ne propustite