OVO JE NAJTEŽA MOZGALICA: Nađete li krastavac koji nije isiječen, SVAKA VAM ČAST (FOTO)

Zanimljivosti
OVO JE NAJTEŽA MOZGALICA: Nađete li krastavac koji nije isiječen, SVAKA VAM ČAST (FOTO)
.

Vidite li krastavac koji nije isiječen na kolutove? Ako ste ga zapazili, napišite u komentarima koliko vam je trebalo da ga uočite
 
g

Morate priznati da nije baš jednostavno.

POJEO JE BLAM! Cijeli večer vukla haljinu da sakrije, ali je ipak izvirilo

Da li ste spremni? Pogledajte ovu mozgalicu, ali morate da je gledate na svom mobilnom telefonu. Prije toga zatvorite jedno oko i nagnite telefon tako da ekran gledate iz ugla iz kog se vidi ulazna rupa za punjač telefona.

mm

Drugačije nećete moći da pročitate šta piše.

U komentaru nam recite šta vidite..

TRAŽIO RAZVOD JER JE NAŠAO DRUGU: Kada je shvatio da je pogriješio vratio se kući, al prizor koji je tamo zatekao mu je slomio srce! SUZE SAME

 

Ovaj test će vam pomoći u procjeni signala vaše podsvijesti. Zadatak je jednostavan: obratite pažnju i recite nam šta ste prvo vidjeli, muškarca ili ženu?

Pogledajte najsmješnije maturalne fotografije, a ova pod brojem 7. je nadmašila sve ostale

test

ODGOVORI:

Muškarac

Ako ste žena, to bi moglo značiti da želite biti u romantičnoj vezi ili tražite partnera. Ako već imate partnera, osjećate snažnu emocionalnu povezanost s njim. Ako ste muškarac, najvjerovatnije ćete biti zabrinuti zbog nekog problema koji uključuje drugog čovjeka.

Žena

 Za žene to znači da imate vrlo pozitivan stav prema životu i živite u harmoniji sa sobom. Za muškarce, to bi moglo značiti da stvarno cijenite žensku ljepotu. Vjerovatno ste suosjećali s nekom ženom i očekujete da ona osjeća isto.

ELIZABETA OPASNA PRAVO! Evo šta je sve kraljica Elizabeta STRIKTNO zabranila Megan Markl!

Ne propustite