ELIZABETA OPASNA PRAVO! Evo šta je sve kraljica Elizabeta STRIKTNO zabranila Megan Markl!

E buraz
ELIZABETA OPASNA PRAVO! Evo šta je sve kraljica Elizabeta STRIKTNO zabranila Megan Markl!
.

Američka glumica Megan Markl postala je vojvotkinja udajom za britanskog princa Harija. Ipak, sa titulom dolaze i obaveze i odgovornosti. Tome svjedoči i podatak da je na sajtu kraljevske porodice, iz njene biografije izbrisana činjenica da se Megan cijeli život bavila glumom. To nije sve. Po naredbi kraljice Elizabete, Megan će morati da prođe strogu obuku kako bi naučila kako se ponaša jedna princeza i opravdala titulu koju je stekla udajom.

1


Kraljica Elizabeta ima sopstvena, doduše nepisana, pravila kojih se pridržava i Kejt Midlton, a moraće i nova vojvotkinja. Članice kraljevske porodice moraju da nose šešire u svečanim prilikama, a zabranjene su i jarke boje na noktima.

2

Odjeća mora da prelazi koljena, šlicevi su zabranjeni, a sve dame moraju da nose i najlon čarape. Megan je morala da ukloni i sve društvene naloge, a informacije o njoj se sada mogu pronaći samo na zvaničnim nalozima Kensingtonske palate.

3

Zabranjeno joj je da jede jastoge i školjke zbog rizika od trovanja hranom, a nije joj dozvoljeno ni da igra "Monopol". Naravno, kako tradicija nalaže, na rođendanu princa Čarlsa je upriličena čajanka, a Megan je morala da nauči kako se pravilno drži šoljica i ispija čaj.

4

Kraljevska porodica ima pravila i kada je hodanje u pitanju, pa prednost imaju oni čiji je red da preuzmu presto. Zbog toga će Megan uvijek hodati iza princa Vilijama, vojvotkinje Kejt i njihove djece. Čak i princ Filip hoda nekoliko koraka iza svoje žene, kraljice Elizabete!

5

Ono što je možda njoj najbolnije jeste to što mora da zaboravi na svoju glumačku karijeru! Megan više nećemo viđati na malim ekranima, osim kada obavlja kraljevske dužnosti.

6

Samouvjerena glumica je možda do nedavno mogla da krši propise kraljevske porodice, ali izgleda da polako popušta pritisku i počinje da se pokorava strogoj tradiciji. Njeno "Da" je imalo cijenu koju će morati da plati.

Ne propustite