KUPILA JE SINU SLIČICE: Kad je vidjela šta je unutra SKAMENILA SE, sada svima šalje upozorenje!

Kiosk
KUPILA JE SINU SLIČICE: Kad je vidjela šta je unutra SKAMENILA SE, sada svima šalje upozorenje!
.

Mama jednog dječaka nije ni slutila šta će se dogoditi kada je sinu kupila kesicu sličica.

Britanka Kristi Torn iz Kenta šokirala se kada joj je trogodišnji sin pokazao sječivo skalpela koje je pronašao u pakovanju „Lego“ sličica.

Kristi je nedavno odlučila da obraduje djecu sa nekoliko albuma i pakovanja sličica i kupila ih je u lokalnom supermarketu.

kristi

Brižna majka zaprepastila se kada joj je sin pokazao šta je pronašao uz sličice.

"Nije izgledalo kao da je na bilo koji način mijenjano, tako da sam, kada sam stigla kući, jednostavno ostavila sličice na stolu"– rekla je Kristi.

sli

Djeca su se zajedno igrala za stolom, lijepeći sličice u albume, sve dok trogodišnjak nije majci pokazao zalutalog uljeza.

"Izgledalo je kao da je sječivo postavljeno u pakovanju prije nego što je zapečaćeno. Bilo je taman toliko da se savršeno uklopi u paket."

sj

Kristi je sretna što se njena djeca tom prilikom nisu povrijedila, ali je priču, kako bi upozorila ostale roditelje, podijelila na društvenim mrežama.

slnasl

Portparol supermarketa u kom je ova Britanka kupila sličice objasnio je da je kompanija svjesna problema koji je nastao, ali i da slučaj sječiva izgleda kao izolovan i neobičan incident koji market istražuje kod dobavljača.

Još veći šok je, čini se, što je supermarket kao gest dobre volje Kristi dao 10 funti.

SPAS U ZADNJI ČAS: Modni trikovi koje trebate da znate : Broj #2 nema cijenu

 

Ne propustite