TEK ŠTO IM JE KRENULO, STIŽE ŠOK! Dinamo zagreb BRUTALNO kažnjen, veliki udarac za Zagrepčane

Kiosk
TEK ŠTO IM JE KRENULO, STIŽE ŠOK! Dinamo zagreb BRUTALNO kažnjen, veliki udarac za Zagrepčane
.

Nakon velikog rezultata i jeseni u Evropi, ekipi i navijačima zagrebačkog Dinama stižu teške vijesti. Dinamo je danas primio odluku disciplinske komisije UEFA-e kojom se hrvatski prvak kažnjava s 25.000 eura zbog problema na utakmici s Astanom 14. kolovoza u Maksimiru.

dz3

Dinamo je kažnjen jer su na nekim tribinama bile blokirane stepenice, što se kosi sa sigurnosnim protokolima natjecanja, te zbog bacanja baklji u teren. To je već druga kazna maksimirskom klubu ove godine nakon što je zbog istih prekršaja na utakmici s Hapoelom sankcioniran s 13.000 eura.

dz2

Kazni bi moglo biti još budući da su otvorena još tri disciplinska postupka za obje utakmice protiv Young Boysa te onu protiv Fenerbahčea u kojoj je Dinamo slavio 4:1. Bad Blue Boysi su u Bernu također palili baklje na stadionu, a na domaćim utakmicama protiv Švicaraca te protiv turskog kluba također je bilo problema s blokiranjem stepenica na Maksimiru.

dz4

Iako je standardna praksa na svim hrvatskim stadionima da se sjedi i stoji na stepenicama kad su tribine rasprodane, UEFA više nema nikakve tolerancije na zakrčene prolaze koji narušavaju sigurnost na stadionu.

dz

(Novi.ba)

 

Ne propustite