VIDEO Dirljiva priča od koje puca srce: Oproštaj oca od sina koji umire

Dobre priče
VIDEO Dirljiva priča od koje puca srce: Oproštaj oca od sina koji umire
Muzičar Chris Picco iz Kalifornije doživio je tešku tragediju nakon što je njegova supruga Ashley preminula nakon carskog reza. Nakon tri dana, umro mu je i sin.

 

Muzičar Chris Picco iz Kalifornije doživio je tešku tragediju nakon što je njegova supruga Ashley preminula nakon hitnog carskog reza u dječjoj bolnici Loma Linda. Ashley je imala samo 30 godina, javlja Daily Mail.

Odmah nakon njezine smrti osnovana je humanitarna organizacija u spomen na nju preko koje je prikupljeno više od 60 hiljada dolara. Nedavno se donatorima obratio i sam Chris, progovorivši o tragediji koja ga je zadesila.

- Nemoguće je izreći što se sve dogodilo u ovih nekoliko dana. Moja supruga, najbolja prijateljica i majka mog djeteta preminula je. Imam cijeli život da oplakujem ovaj nezamisliv gubitak, no znam da bi ona željela da se u potpunosti posvetim našem sinu Lennonu Jamesu Piccu, koji je preživio hitni carski rez - kazao je.

Ubrzo nakon što je to objavio, novi udarac za Chrisa. Preminuo je i njegov sin Lennon, star tek tri dana.

- Moj mali borac, Lennon James Picco je zaspao večeras u tatinom naručju. Bio je okružen prijateljima, obitelji i najboljim liječnicima i osobljem na svijetu. Bio je odjeven u robicu koju mu je Ashley kupila, s malim gitarama, a umotan u dekicu koju je za njega izradila naša dobra prijateljica - napisao je.

U nastavku oproštajne poruke shrvani otac je napisao:

- Nevjerojatno sam zahvalan za nekoliko nezaboravnih dana koliko sam proveo s njim. Njegova mama bila bi izvan sebe od sreće da ga je vidjela i držala, kupala i pjevala mu – sve što sam ja imao povlasticu napraviti. Bio sam blagoslovljen i počašćen time da ga volim prije nego se oblikovao, da ga cijenim dok ga je mama nosila, da ga upoznam i nosim dok si govorim doviđenja. Nemam riječi, no želio sam vas obavijestiti o svemu, zbog ljubavi i podrške koju ste nam dali. Sve što trebate je ljubav - napisao je Chris.

Dirljiva priča proširila se nakon što se na YouTubeu pojavio video na kojem ožalošćeni otac pjeva svom umirućem sinu "Blackbird", pjesmu legendarnih Beatlesa. 

Naime, kada je Lennon rođen u 36. sedmici trudnoće prošlu subotu njegov otac u bolnicu je donio svoju gitaru. Sjeo je kraj inkubatora i otpjevao mu neke od svojih omiljenih pjesama.  Pjesmom se i oprostio od svog malog anđela.

Video je objavljen u srijedu, a vrlo brzo skupio je više od 7.5 miliona pregleda.

Ne propustite