Pogodak koji je zapanjio mnoge: Pogledajte kakvom je golčinom krenuo veliki pad Uniteda

Kiosk
Pogodak koji je zapanjio mnoge: Pogledajte kakvom je golčinom krenuo veliki pad Uniteda
.

Nogometaši engleskog drugoligaša Derbyja pripremili su najveće iznenađenje u šesnaestini finala engleskog Carbao Cupa. Izbacili su branitelja naslova Manchester United boljim izvođenjem jedanaesteraca i to na "Old Traffordu", nakon što su gubili 1:0 na poluvremenu.

Derby, kojeg vodi legendarni engleski nogometaš Frank Lampard, je mogao slaviti i u regularnom dijelu utakmice, ali je Fellaini zabio u četvrtoj minuti sudijske nadoknade pogodio za 2:2. Čovjek koji je otključao vrata slavnog engleskog kluba Harry Wilson postigao je jedan od najboljih pogodaka iz slobodnog udarca ove godine!

S otprilike 27, 28 metara Wilson je vanjskim dijelom kopačke poslao loptu u gornji desni golmanov ugao, dok je Romero otišao u krivu stranu. Pokret tijela sugerirao je da Wilson gađa preko živog zida, ali udarac vanjskim dijelom kopačke dao je lopti nenadanu putanju.

Može se tu govoriti i o neopreznosti i lošijoj reakciji golmana Uniteda, ali se ne može umanjiti čudesan osjećaj Wilsona. Inače, vrijedi spomenuti da je 21-godišnji Wilson igrač Liverpoola na posudbi u Derbyju. Na slađem stadionu Harry sigurno nije mogao pogoditi...

(Novi.ba)

Ne propustite