PRIJETI MU VELIKA KAZNA Barcina zvijezda na poluvremenu napala arbirtra u tunelu stadiona

Kiosk
PRIJETI MU VELIKA KAZNA Barcina zvijezda na poluvremenu napala arbirtra u tunelu stadiona
.

Događaji koji su se desili na susretu između Barcelone i Girone još uvijek su u centru pažnje u Španiji. Katalonci se neće tek tako pomiriti sa sudbinom jer su uvjereni kako im je nanešena velika nepravda.

barcelona

Još na terenu među najglasnijim bio je Gerard Pique, koji je, prema španskim medijima, nastavio svoj napad na arbitra u tunelu koji vodi do svlačionice. Clement Lenglet dobio je crveni karton u 35. minuti susreta, a nakon kraja prvog poluvremena, Pique je u tunelu čekao suca. Gil Manzano zasigurno to nije očekivao, a namjera Piquea nije bila ni malo prijatna.

pique

Španski defanzivac je kritizirao suca. “Sve se vdijelo. Ozbiljno misliš da je to bilo namjerno?” Pique je započeo nakon čega ga je prekinuo Manzano i pokazao rukama što je Lenglet učinio. “Slušaj me, lakat je ispružio i dobro je znao šta se može desiti”, rekao je Manzano.

pique1

Pique se nije smirio i optužio španskog suca da je dio zavjere. “Povijest govori za sebe”, bile su posljednje riječi Piquea, zbog kojih bi se mogao naći u problemima. Ako sudac prijavi incident u izvještaju nakon utakmice, nogometaš Barcelone mogao bi dobiti dodatnu kaznu. Pique je već ranije Manzana optužio za pristrasno suđenje a istina je da je posljednjih godina pokazao crveni karton još nekim igračima Barcelone.

(Novi.ba)

Ne propustite