Blanca Resort & Spa je idealna za porodični odmor, ali i odlično mjesto za poslovne događaje!

Kiosk
Blanca Resort & Spa je idealna za porodični odmor, ali i odlično mjesto za poslovne događaje!
-

Posebna ljepotica Vlašića je Blanka hotel 5*. Neizostavna je kod zimovanja, ali i preporučljiv izbor kod ljetovanja.. Osvajačica zlatnih zvjezdica u svim kategorijama.

CityDeal je prepoznao kvalitet i svojim klijentima želi da pruži samo najbolju uslugu. Odmorite dušu u prirodi i revitalizirajte se u wellnessu! Uživajte na Vlašiću tri dana u dokazano najboljem spa centru Blanka Spa&Wellness*****. Raj s uključenim doručkom, uz neograničeno korištenje spa& wellness centra!

134465371

Posjetite luksuzni hotel i uživajte u prirodnim ljepotama Vlašića. Napavite predah i dozvolite si bijeg od svakodnevnice. Vaše tijelo će Vam biti zahvalno!

Sam hotel smješten je na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaone. Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No, istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe vlašićke prirode.

134468554

Uz jedinstven porodični odmor, Blanca Resort&Spa mjesto je i poslovnih događanja. Kongresni kapaciteti od sto sjedećih mjesta uz vrhunsku tehničku opremu garantuju najbolje uslove da vaše događanje održite upravo u hotelu Blanca Resort&Spa. Također, kompanijama i njihovim zaposlenicima omogućen je nezaboravan doživljaj u obliku teambuildinga.
 
Za odmor tijela i duha pobrinut će se vrhunska Wellness&Spa zona Mont Lhotse. Ova oaza mira, nazvana po četvrtom najvišem vrhu Himalaje, ostvaruje osnovnu ideju hotela Blanca – pružiti na jednom mjestu sve što je potrebno za vrhunski odmor. 
 28394605
Gastronomska ponuda hotela temelji se na tradicionalnim bosanskohercegovačkim specijalitetima u kojima ćete uživati u restoranu Mont Blanc. Nazvan prema najvišem evropskom vrhu, restoran Mont Blanc pružit će vrhunsko gastroenološko iskustvo.
Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u jedinom hotelu sa pet zvjezdica u ovom dijelu BiH.

mg-4411

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite