SVE VELIKA IMENA, A IPAK NAJGORI: Evo kako izgleda NAJGORI tim za proteklu sezonu

Kiosk
SVE VELIKA IMENA, A IPAK NAJGORI: Evo kako izgleda NAJGORI tim za proteklu sezonu
.

Sinoć je u Londonu održana ceremonija i proglašenje za najbolje učinke prethodne sezone ,a kao kruna došla je titula za Luku Modrića. Na ceremoniji The Best pored najboljeg igrača svijeta izabran je najbolji tim za ovu godinu, kao i najbolji trener.

modric1

No, prošle godina ugledna Marca odlučila je u skladu s FIFA-inim izborom birati i najgori tim na svijetu u ovoj godini. Marca je nastavila svoj izbor najgoreg tima, a ovaj španski portal jutros je objavio svoj izbor za ovu godinu.

sr

Na mjestu golmana je očekivano Loris Karius koji je bio tragičar u finalu Lige prvaka, a iznenađenje za mnoge je Bonucci koji je u prošloj sezoni nastupao za Milan. Najgori tim predvodi i trener Vincenzo Montella.

3

Najgori tim na svijetu za 2018. godinu po izboru Marce: Loris Karius (Liverpool), Benedikt Howedes (Juventus), Victor Lindelof (Manchester United), Leonardo Bonucci (Milan), Mesut Ozil (Arsenal), Wesley Sneijder (Nice), Tiemoue Bakayoko (Chelsea), Paulo Henrique Ganso (Sevilla), Alexis Sanchez (Manchester United), Luciano Vietto (Valencia), Kelechi Iheanacho (Leicester).

0

(Novi.ba)

 

Ne propustite