"JA SAM SRBIN I NIKAD NEĆU PODRŽATI TOG MALOG HRVATA" Evo kako se glasalo u regiji i ko je podržao Luku, a ko ne

Kiosk
"JA SAM SRBIN I NIKAD NEĆU PODRŽATI TOG MALOG HRVATA" Evo kako se glasalo u regiji i ko je podržao Luku, a ko ne
.

Luka Modrić je kao krunu karijere dobio prestižnu nagradu The Best i postao najbolji igrač svijeta. Glasali su izbornici i kapetani reprezentacija, novinari i navijači, a Modrić je slavio ispred kapitena portugalske reprezentacije i bivšeg suigrača iz Real Madrida, a sada novog člana Juventusa Cristiana Ronalda te napadača egipatske reprezentacije i Liverpoola Mohameda Salaha.

modric2

Svaka zemlja imala je tri glasa. Birali su kapetan reprezentacije, izbornik i predstavnik medija, a svaki je predložio tri igrača u izbor. Onaj za kojeg su smatrali da najviše zaslužuje nagradu dobio je pet bodova, drugi je dobio tri, a treći jedan bod. Modrić je s ukupno 29,5 % glasova osvojio nagradu ispred Cristiana Ronalda koji je imao 19,8 %.

modric

Barem neko od predstavnika zemalja gore navedenih država iz regije naveo je Luku Modrića kao najboljeg igrača prošle sezone, osim predstavnika Srbije. Kapetan Aleksandar Kolarov uvrstio ga je na treće mjesto najboljih, iza Lionela Messija i Kevina De Bruynea.

kol

Izbornik Mladen Krstajić kao najbolje naveo je Ronalda, Hazarda i Griezmanna, a Milanu Raševiću, predstavniku medija, najbolji je Mbappe, na drugom mjestu je Modrić, a na trećem Salah.

0a

Svi predstavnici Slovenije glas su dali Modriću kao najboljem, a kapetan i izbornik Crne Gore, Stevan Jovetić i Ljubiša Tumbaković učinili su isto. Predstavnici Mađarske također vide Modrića kao najboljeg, kao i kapetan i izbornik Bosne i Hercegovine, Edin Džeko i Robert Prosinečki.

0

(Sport.ba)

 

Ne propustite