"GLASATI ZA MODRIĆA? NISTE NORMALNI, ZNA SE KO JE NAJBOLJI" Ove izjave i natpisi razbijesnili su pristalice Luke Modrića

Kiosk
"GLASATI ZA MODRIĆA? NISTE NORMALNI, ZNA SE KO JE NAJBOLJI" Ove izjave i natpisi razbijesnili su pristalice Luke Modrića
.

Hrvatski veznjak Luka Modrić sinoć u Londonu proglašen je za najboljeg igrača svijeta. Hrvatski kapetan uvjerljivo je slavio ispred Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha i tako prekinuo desetogodišnju dominaciju Portugalca i Lea Messija koji su svaki po pet puta proglašeni najboljima.

0a

I dok je većina svjetskih medija slavila Modrića i hvalila njegov uspjeh, katalonski tabloid Sport kojemu je sjedište u Barceloni, nije zadovoljan izborom "Najbolji je Messi...i tačka", piše na naslovnici današnjeg broja iako Messi nije bio ni u konkurenciji za najboljeg igrača.

luka

Uz Modrićevu sliku na naslovnici su i izjave Unaija Emeryja, Samuela Eto'oa, Danija Alvesa i Mauricija Pochettina koji svi redom govore da je Messi najbolji na svijetu. Nakon naslovnice ide 20 stranica u Barceloni i tek na 21. je tekst o dodjeli nagrade The Best na kojem je također naslov "Modrić je The Best ...ali svi hvale Messija".

luka1

Mi bismo se mogli složiti. Modrić jeste napravio velike stvari prethodne godine, ali porediti ga sa Messijem je nezrelo

0

(Novi.ba)

 

Ne propustite