Modrić je na OVO pitanje o Ronaldu totalno prasnuo u smijeh!

Kiosk
Modrić je na OVO pitanje o Ronaldu totalno prasnuo u smijeh!
.

Večeras od 20:30 u Londonu se održava ceremonija Svjetske kuće fudbala (FIFA) na kojoj će biti dodijeljene nagrade najboljim pojedincima za ovu godinu.

1

U prestonici Velike Britanije neće biti Lionela Messija i Cristijana Ronalda, koji je kandidat za najboljeg svjetskog fudbalera, ali su zato pristigle mnoge druge fudbalske zvijezde, ali i treneri.

1w

Tako su se u Londonu pojavili Dani Alves, selektor Njemačke Joachim Low, proslavljeni brazilski fudbaler Cafu. Na svečanosti će se pojaviti i Mohamed Salah i Luka Modrić, koji će pored Ronalda konkurisati za nagradu "Best", koja se dodjeljuje najboljem fudbaleru. Luka Modrić u Londonu čeka nagradu za najboljeg igrača na svijetu. Uz njega su supruga Vanja i djeca. Na crvenom tapetu, u najvažnijoj večeri svoje karijere, Modrić se pojavio nasmijan i opušten.

modric

"Jako puno bi mi značila ova nagrada. Ja sam sretan što sam uopće u izboru. Tko god osvoji, osvojit će zasluženo. Nadam se da ću dobiti, ali ako i ne dobijem, što sad", rekao je Luka skromno uoči dodjele.

modric3

Na upit novinara je li se zezao s Messijem i Ronaldom oko nagrade, Luka je odgovorio: "Ne, ove godine ne. Ha-ha..."

On prilično ozbiljno shvaća ove stvari, dodao je novinar, a Luka je opet odvalio od smijeha: "Da, da... Ha-ha"

modric2

(Novi.ba)

 

Ne propustite