DRAGIČEVIĆ ODGOVORIO DODIKU, POSLAO MU PORUKU ZBOG KOJE ĆE SE UHVATITI ZA GLAVU: Ove riječi lede krv u žilama

Bosna i Hercegovina
DRAGIČEVIĆ ODGOVORIO DODIKU, POSLAO MU PORUKU ZBOG KOJE ĆE SE UHVATITI ZA GLAVU: Ove riječi lede krv u žilama
.

Davor Dragičević poslao je poruku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. 

Poručio  mu je da ga skloniti s vlasti. 

dodik3

dodik

dodik3

Poruku je uputio povodom izjava Milorada Dodika da će 8. oktobra Davor i ostali članovi grupe Pravda za Davida biti sklonjeni sa Trga Krajine.

"Davora Dragičevića nećeš odavde nikad skloniti, a nećeš posebno 8. oktobra. Skloniću ja vas sve, i tebe i Lukača i Ilića. Zločinci i ubice, samo hajte naprijed, ja vas čekam. Vi se naoružajte s čim god hoćete. Dobićeš ovaj moj otman ili krevet, trebaće ti siguran budi zločincu i ub ico, a trebat će i tvojoj djeci, to ti Davor Dragičević kaže, otac ub ijenog Davida. I tebi i tvojim zl očincima. Sotone i ub ice", jasno je poručio Davor Dragićević.

davor9

davor4

Sada je sve još jasnije: Evo ko je zapravo Davor Dragičević! (VIDEO)

”Šta će on uradit'. Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je danas Dodik Davoru Dragičeviću na predizbornom skupu u Bileći.

pravda-za-davida-4-3

pravda-za-davida

pravda-za-davida

pravda

pravda-za-davida

LJUDI NA TRGU NISU MOGLI VJEROVATI: Ono što je Dragičević izjavio ostavilo je sve bez teksta!

Predsjednik Dodik je poslao poruku Draženu Dunđeru kandidatu NDP-a iz Bileće i Davoru Dragičeviću, koji u Banjaluci više od šest mjeseci od nadležnih traži istinu o stradanju svoga sina Davida Dragičevića da će 8. oktobra morati otići sa Trga Krajine.

davor2

davor

”Čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti. Kažite mu da se prestane za****vati da se ja ne bi za****vao s njim. Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci kao nešto uradi. Šta će on uradit'. Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je Dodik.

Pogledajte video:

 
 

 

Ne propustite