LJUDI NA TRGU NISU MOGLI VJEROVATI: Ono što je Dragičević izjavio ostavilo je sve bez teksta!

Objavljeno:23.09.2018 - 21:09
A A A Times Arial

Sa trga se neće otići dok god ne budu poznate okolnosti pod kojima je nastaradao David Dragičević. Mirno i dostojanstveno, bit ćemo i narednih dana na trgu, u isto vrijeme i na istom mjestu - poručili su okupljeni građani.

d6

Davor Dragičević i članovi Grupe “Pravda za Davida” ne odustaju od svojih zahtjeva. Mirno i dostojanstveno obratili su se nadležnim institucijama da do utorka izađu u javnost sa imenima zločinaca i saučesnika, prenosi BN TV.

d4

Ko je oteo i ko je kriv što više nema Davida Dragičevića? Odgovore na ova pitanja okupljeni na Trgu Krajine očekuju već pola godine. U svojoj borbi su istrajni jer se, kako kažu, za istinu i pravdu vrijedi boriti.

d1
 
- Pitaju me - Odakle mi snaga? Nema mi djeteta, koja snaga i koja hrabrost? Nema ga, ne može se vratiti. Da li to treba nekome objašnjavati - upitao je Davor Dragičević.

Davor Dragičević: 'Veliki skup će biti održan pred izbore, samo neka probaju da ga zabrane'

Davidov otac Davor Dragičević ponovio je da izbora neće biti.

- Neće biti izbora. Šta su uradili za ove godine? Do 5. oktobra pozivam sve časne ljude da izađu i javno kažu pred narodom ko je počinio zločin – istakao je Davor.

dd

Davor Dragičević zajedno sa članovima grupe “Pravda za Davida” već tri dana i tri noći provodi na Davidovom trgu. Zahvalni su svima onima koji ih obilaze i pružaju nesebičnu podršku.

- Zahvalni smo građanima koji nas obilaze dok spavamo na trgu. Sinoć sjedim zamotana, dva su sata ujutru a ja nisam pospana ni umorna. Prilazi dječak, nosi pune kese sokova i slatkiša, došao je samo da nas obiđe. Nakon njega idu još dva dječaka, vraćaju se iz grada i mole nas da im kažemo šta nam treba i šta mogu da učine za nas - ispričala je Daniela Ratešić – Došen.

d2
 
Sa trga neće otići dok god ne budu poznate okolnosti pod kojima je nastaradao David Dragičević. Mirno i dostojanstveno, bit ćemo i narednih dana na trgu, u isto vrijeme i na istom mjestu - poručili su okupljeni građani.

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!