JE LI MU OVO TREBALO? Leo Messi nam otkrio drugo, neočekivano lice

Kiosk
JE LI MU OVO TREBALO? Leo Messi nam otkrio drugo, neočekivano lice
.

Barcelona je sinoć samo remizirali 2:2 protiv Girone na "Nou Campu", pa su prvaci sada poravnati na vrhu s Real Madridom. Barca je bila bolja, nametnula svoj ritam od početka, povela u 20. minuti preko Lea Messija, a onda je uslijedio šok.

Stoper Lenget, koji je ovog ljeta stigao iz Seville, dobio je crveni karton. Upravo je ovo predmet velike polemike u Španiji - jedni tvrde da je Lenglet s pravom isključen, dok drugi smatraju da je direktan crveni karton preoštra sankcija za Francuza. Dogodilo se to u 35. minuti, a na kraju je Barca s igračem manje spašavala i bod.

Bilo kako bilo, od tog trenutka gosti su krenuli da igraju sve bolje, u jednom trenutku čak i poveli, ali je Pique spretno donio bod svom timu. Kapiten Barse Leo Messi postigao je prvi pogodak, ali je bio vidno nezadovoljan nakon meča.

m

Toliko da nije želio da se pozdravi sa sudijom Manzanom na kraju utakmice. To naravno nije moglo proći nezapaženo... Inače, Argentinac je na sinoćnjem meču imao šest šuteva, dao pogodak i uzdrmao prečku, odigrao 70 pasova (84% tačnih), uzeo šest od osam duela, te imao četiri uspješna driblinga.

(Novi.ba)

Ne propustite