Neobični modni trendovi koje bi željeli da nestanu, broj 4 je prevršilo svaku mjeru

Moda i ljepota
Neobični modni trendovi koje bi željeli da nestanu, broj 4 je prevršilo svaku mjeru
.

Svijet je prošao kroz neke prilično zanimljive modne dane posljednjih godina. Dok će neki od njih stajati test vremena, neki trebaju biti odbačeni u prošlost (ili smeće) gdje pripadaju. Evo nekoliko modnih trendova koje više ne bi trebalo da ugledaju svjetlo dana.

1. Šarene hlače

 

b

Dečki, vrijeme je da povučete hlače. Taj je trend previše dugo lebdio, a dječaci koji su mislili da imamo brigu o tome kako se njihovi Calvin Kleins kreću oko sebe poput pingvina. Međutim, sam zakon poduzimao je korake kako bi se osiguralo da taj trend nestane: u New Jerseyu se može primijeniti novčana kazna u iznosu do $ 1000 za ponavljanje prekršitelja.

2. Jastučići za ramena

 

b1

U početku dolazi u modu 1930-ih kako bi stvoriti iluziju manjeg struka, rameni jastučići su napravili nekoliko povrataka, osobito u 80-ima. Mislimo da je vrijeme da ih ostavimo tamo.

3. Tajice kao hlače

 

b2

Još jedan trend iz '80 -ih godina prošlog stoljeća bio je odjeća za mršavljenje - kada se nosio ispod haljine ili suknje. Međutim, od tada je postala alternativa za hlače, ostavljajući donje rublje potpuno na vidiku kroz prozirni materijal.

4. Crackows

 

b3

Ove su srednjovjekovne cipele smatrale posve statusni simbol u njihovom vremenu, iako su bile toliko nepraktične. Zajedno s loncima i kugom, to su vjerojatno među najboljima ostavljene u srednjem vijeku.

5. Mullet

 

b4

Sjajan izgled 70-ih godina, kratak prednji i dugi niz leđa nikad nije bio dobar izgled za bilo koga. Neki su ih ljudi ironično pokušavali od tada, ali kažemo da je samo odsječen.

Nju zovu 'Žena sa željeznom guzom': Kada vidite kako izgleda SVE ĆE VAM BITI JASNO! (FOTO)

6. Harem hlače

 

b5

Ove saggy hlače su poznati od strane MC Hammer i od tada pokazao popularan među mladim djevojkama.

7. Ne završene suknje

 

b6

Nosile su ih žene u 1800-tim godinama, te su ih suknje učinile da izgledaju sitnije i tanjeg struka. Također su im omogućili da mogu sjesti li prošetati kroz vrata. Zbog njihovih bokova prouzročili su veliku količinu štete, stoga je ovo trebamo biti sretni što ćemo ostaviti iza sebe!

KIČ I RASKOŠ VIŠE NISU U MODI: Ove vjenčanice HIT su ove sezone, a ODUŠEVIT ĆE VAS

Ne propustite