Davor Dragičević: 'Veliki skup će biti održan pred izbore, samo neka probaju da ga zabrane'

Aktuelno
Davor Dragičević: 'Veliki skup će biti održan pred izbore, samo neka probaju da ga zabrane'
.

Ne postoji šansa da ću odustati od organizovanja velikog skupa “Pravda za Davida” pred izbore, a nadležnim poručujem da samo probaju da ga zabrane, kaže za Srpskainfo Davor Dragičević.

Prošlo je više od četiri mjeseca od kad se Davor bori da sazna istinu o smrti svog sina Davida (21) čije je tijelo pronađeno 24. marta u rijeci Crkvena u Banjaluci, a jedan vid njegove borbe su svakodnevna okupljanja na Trgu Krajine.

''Za sada neću da iznosim puno detalja oko velikog skupa koji je planiran dan pred izbore u Banjaluci, ali mogu reći da će sigurno biti održan. Biće sličan kao prethodna dva velika skupa, ali će drugačije biti završen, svakako mirno i dostojanstveno'', Za portal Srpskainfo izjavio je Davor.

Kaže da ga izborna šutnja pred oktobarske izbore ne interesuje, jer oni nisu politička partija i skup nije politički.

''Kome da se obratim za dozvolu? Dijete mi je ubijeno, obraćao sam se institucijama i niko ništa nije uradio. Pa nek mi neko objasni kome da se obratim i za šta da tražim dozvolu?'', rekao je Dragičević i pojasnio da dozvolu neće tražiti.

''Mi nemamo veze sa politikom, mi smo grupa Pravda za Davida i samo tražimo dvije riječi, a to su istina i pravda. Samo nas interesuje ko je i zašto ubio Davida Dragičevića. Ako nemaju pameti, bar imaju dosta vremena da do izbora riješe taj slučaj'', poručio je Davor.

Ne propustite