MAJKA JE ODUVIJEK IMALA ČUDAN OSJEĆAJ: Kćerka je u vezi sa dečkom bila 4 godine, a onda ih je sve zaprepastila OVA SLIKA!

Zanimljivosti
MAJKA JE ODUVIJEK IMALA ČUDAN OSJEĆAJ: Kćerka je u vezi sa dečkom bila 4 godine, a onda ih je sve zaprepastila OVA SLIKA!
.

Kada su se Hajdi i Ed vjerili 2016. godine, bili su vrlo uzbuđeni zbog planiranja vjenčanja. Međutim, Hajdina majka je imala neki čudan osjećaj u vezi sa svojim budućim zetom. Radilo se o čistoj intuiciji, ali se ispostavilo da je bila u pravu.

vjencanje-15

Hajdi i Ed su se upoznali 2011. godine u Londonu, na univerzitetu. Od tada su nerazdvojni, a 2016. su konačno odlučili da se vjenčaju.

UPOZNALI SMO SE NA PARKINGU I VJENČALI: Udala sam se da bih mu NERVIRALA PORODICU, a sada je situacija ovakva...

harly

Jednom prilikom, ovaj par je otišao na ručak sa svojim majkama. Pričajući o djetinjstvu, Hajdina majka je spomenula koliko su voljeli da idu na jedrenje i kako je Hajdi jednom prilikom upoznala drugara sa kojim je bila nerazdvojna na nekoliko dana. Divno su se igrali i rastanak im je teško pao.

vjencanje-brak-krunisanje

Ispostavilo se da je taj drugar iz detinjstva takođe zvao Ed!

Dvije sedmice kasnije, Hajdina mama je našla slike na tavanu. Kada je pogledala slike, odmah je pozvala svoju kćerku. Uzbuđena, saopštila joj je da je njen drugar iz djetinjstva zapravo njen sadašnji suprug!

1

U nikad užim hlačama: Zbog novih slika Kolinde muškarcima nije dobro, kada vidite donji dio SVE ĆE VAM BITI JASNO!

Ne propustite