PRINC HARRY POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ono što je sad uradio svojoj ženi obilazi svijet! (VIDEO)

Kiosk
PRINC HARRY POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ono što je sad uradio svojoj ženi obilazi svijet! (VIDEO)
.

Svoju zaljubljenost u suprugu princ Harry odavno ne krije, a posljednjim je potezom oduševio sve vjerne pratitelje britanske kraljevske porodice

Da je princ Harry opčinjen svojim lijepom suprugom, vojvotkinjom od Sussexa, već je postalo općepoznato, a svojim je posljednjim potezom to još jednom dokazao i potvrdio. Na jučerašnjoj vrtnoj zabavi u Kensingtonskoj palači, njezinom prvom samostalnom događanju otkako je postala članicom britanske kraljevske porodice, organiziranoj povodom predstavljanja kuharice 'Together: Our Community Cookbook', u prvom planu bila je 37-godišnja Meghan Markle.

meghan5

.

meghan4

.

meghan6

.

meghan2
Kao podrška, na ovako važnom činu, uz nju je bila njezina majka Doria Ragland, ali i suprug, princ Harry, koji nije s lica mogao sakriti koliko je na nju ponosan. Kako bi, što i priliči, ona bila u prvom planu, Harry se u potpunosti povukao, stajao postrance, ali blizu nje kako bi joj 'čuvao leđa'.

Zapravo je bio na idealnoj poziciji s koje je mogao brzo reagirati i spriječiti sve moguće katastrofe. Srećom, ništa nije pošlo po zlu, a jedino što je možda zasmetalo vojvotkinji od Sussexa bio je vjetar koji joj je pokušao pokvariti frizuru. Vjetar joj je podigao kosu, a Harry je brzom reakcijom sve vratio na mjesto smijući se, da bi potom nježno naslonio bradu na njeno rame, čime joj je još jednom iskazao ljubav.

Pogledajte video:

Snimka je postala viralni hit na društveni mrežama.

megan1

.

meghan

.

meghan3

KAD ČUJETE KOLIKO STEFAN ANĐELKOVIĆ ISKEŠIRAO ZA VJENČANJE NEĆE VAM BIT DOBRO: Burme od bijelog zlata, torta na spratove, dvije vjenčanice...

Ne propustite