ONA TRENIRA VICTORIA'S SECRET MODELE: "Ovako se gubi salo na stomaku"

Praktična žena
ONA TRENIRA VICTORIA'S SECRET MODELE: "Ovako se gubi salo na stomaku"
.

Višak kilograma je noćna mora mnogih ljudi, a njihovo skidanje je dug i mukotrpan proces.

Međutim, u nastavku saznajte najbolje vježbe pomoću kojih ćete izgubiti masne naslage oko struka. 

modeli

modeli1

Pogledajte savjete trenerenice modela Victoria's Secret. 

modeli2

modeli3


Prva vježba – Plank

vjezba1

- Spustite se na pod na sve četiri oslonivši se na podlaktice i koljena. Zatim podignite stopala unazad i postavite se u plank položaj. Stisnite trbušne mišiće uvlačeći ih kao da žele ići prema stropu. Cilj je što duže zadržati mišiće u stanju napetosti – kaže Dede Lagree, vlasnica i voditeljica treninga u Lagree Fitness Studio u kojem je radila s poznatim manekenkama za Victoria’s Secret Ashley Graham, Violom Davis, Elsom Hosk i Bellom Thorne.

plank

Dede Lagree, dugogodišnja fitness trenerica, preporučuje da u početku žene drže plank poziciju 20 sekundi i s vremenom produžavaju trajanje držanja planka do 1 minute. nakon isteka vremena žene se trebaju spustiti u osnovnu poziciju na koljena, odmoriti par sekundi i ponovo se postaviti u plank poziciju. I tako barem tri puta.

POJAVIO SE ČUDAN NAČIN MRŠAVLJENJA: Jedete kad god hoćete, a kilogrami sami SPADAJU!

Druga vježba – Bočni plank

vjeza2

- Bočni plank se radi na način da legnete na pod, okrenete se na lijevi bok i odgurnete od poda lijevom rukom, a desnu ruku držite uz desni bok. Noge trebaju biti potpuno ispravljene, lagano odmaknute jedna od druge dodirujući se na mjestu uporišta na podu. Uvucite trbuh. Podignite tijelo u zrak ispravljajući i izdužujući struk i trbušne mišiće tako da ravnotežu održavate lijevom rukom i desnom nogom – objašnjava Lagree.

Isto kao i kod običnog planka, Lagree savjetuje da se počne s intervalima od 20 sekundi i da se oni s vremenom povećavaju do 1 minute. Vježbu treba ponoviti tri puta na oba boka.

Treća vježba – Istezanje trbušnih mišića

vjezba3

- Sjedite na pod s uzdignutim spojenim koljenima i petama udaljenima otprilike 30 centimetara od trupa tijela. Potom se lagano nagnite unazad bez savijanja kičme (ovo je jako teško). Ako savijate kičmu, vježba gubi svoju svrhu – objašnjava Lagree.

Uzmite uteg i s obje ruke ga držite između nogu i trupa. Savijte laktove. Zatim uvlačite trbuh istovremeno se polako okrećući na stranu. Držite tu poziciju tri sekunde, zatim se polako okrenite na drugu stranu stalno držeći uteg u vazduhu.

Četvrta vježba – Trčanje u planku

vjezba4

Postavite se u plank poziciju. Povucite desno koljeno prema prsima. Dok koljeno privlačite prsima, uvucite trbušne mišiće što čvršće kako biste bili sigurni da vaše tijelo ostane u planku. Zatim brzo vratite desnu nogu na pod i povucite lijevo koljeno prema prsima.

Nastavite prebacivati koljena tako da stvarate pokrete slične trčanju. Ne treba se opterećivati brzinom izvedbe vježbe, puno bitnije ju je pravilno napraviti.

NAJPOZNATIJI NAPITAK U CIJELOM SVIJETU: Prži 90% MASNIH NASLAGA za samo SEDAM DANA!

 

Peta vježba – Trbušnjaci

vjezba5

 Lezite, obraćajući pažnju da su vam leđa potpuno priljubljena uz pod. Spojite dlanove ruke iza glave. Potom podignite koljeno desne noge do prsa spajajući ih s lijevom rukom podižući lopatice od poda. Istovremeno maksimalno ispružite desnu nogu i zaokrenite torzo nadesno – daje detaljne upute Lagree.

 – Za vrijeme ove vježbe bitan je fokus i kontrola nad svakim mišićem u tijelu. Vježba se polako izvodi. Savjetujem barem 20 ponavljanja u setu vježbe – objasnila je Lagree.

TOPI I NAJVEĆI STOMAK: Svaki gutljaj ovog finog soka PRŽI SALO

 

 

Ne propustite