Miran i relaksirajući odmor provedite u Podstrani kod Splita u hotelu Residence!

Kiosk
Miran i relaksirajući odmor provedite u Podstrani kod Splita u hotelu Residence!
-

Podstrana je malo turističko mjesto nadomak Splita (8km) smješteno između rijeke Žrnovice i Mutograsa sa šljunčanim plažama. Mjesto osim što je poznato po kulturnoj baštini, vinu i maslinama također je poznato i po bogatoj gastronomskoj ponudi i prelijepim plažama koje se protežu na 9km dugoj obali. Brojni spomenici i arheološki nalazi svjedoče o burnoj prošlosti ovoga kraja. Ljubitelji historije od spomenika mogu posjetiti staro selo u cjelosti, kuću Cindro, grb obitelji Cindro, crkvu Sv. Jure, crkvu sv, Jure Perun, mramorni kip Bogorodice, kip Sv. Ante Padovanskog, crkva Sv. Ante i Roka, župna crkva u staroj Podstrani, crkva Sv. Fabijana, ostatke antičke vile kod Gospe u Siti i mnoge druge. Od arheoloških nalaza posjetite megalitske blokove prvobitnog bedema Pituntija, gomilu Pišćenica, ulomak rimskog mozaika na starom groblju Sv. Martin, ilirska kaštela  (današnja stara Podstrana), ostatke kamenog rimskog mlina za masline, torzo rimskog božanstva, kasnoantičku vilu u Polači i mnoge druge historijske nalaze.

10668-o3

Ljubitelji sporta i rekreacije u Podstrani mogu uživati u svim vodenim aktivnostima, odbojci na pijesku, malom nogometu, tenisu, i brojnim drugim aktivnostima.

Hotel Residence okružen je slikovitim krajolikom s borovom šumom, a smješten je u Podstrani, samo nekoliko minuta hoda od plaže. Obuhvata luksuzno opremljene smještajne jedinice s pogledom na vrt ili more. Suitevi i apartmani opremljeni su klima-uređajem, mini barom te aparatom za pripremu čaja/kave. U Podstrani se nalaze brojni restorani koji poslužuju specijalitete domaće dalmatinske kuhinje. Hotel je smješten 8 km istočno od Splita. Zračna luka Split udaljena je samo 25 km od Podstrane. Splitska luka i trajektno pristanište nalaze se na 8 km ili 10-12 minuta vožnje automobilom od hotela.

bmpw6yp8

Uz CityDeal popuste platite samo 110 KM noćenje u luksuznom 4* studio apartmanu (35m2) uz doručak poslužen u sobi, besplatan parking i internet za dvije osobe!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite