Na kioscima iNovina pronađite veliku kolekciju OLD CAR collectable automobila!

Kiosk
Na kioscima iNovina pronađite veliku kolekciju OLD CAR collectable automobila!
-

Kiosci iNovina na jednom mjestu nude veliki izbor različitih proizvoda i usluga. Neke od njih su kupovina karata putem sistema kupikartu.ba, karata za gradski i prigradski prevoz, xbon, usluga kliker mjenjačnice, elektronska dopuna svih telecom operatera u BiH, Kafa za van, usluge Lutrije , samo su dio su bogate ponude zbog koje kiosci iNovina uživaju reputaciju "najboljeg prijatelja vaše ulice".

Ljubitelji ste odltimer automobila? Ili možda vaša djeca? Na kioscima iNovina pronađite veliku kolekciju OLD CAR collectable automobila po cijeni od 12,00 KM!

inovine-fb-banner-21-1200x900-fb

Naš bogati asortiman igračaka prepun je sa veoma simpatičnim lutkama raznih veličina i dimenzija. Jedna od njih je i Barbie lutka koju možete kupiti na kioscima iNovina po akcijskoj cijeni od 3,00 KM!

inovine-banner-600-x-160-newsletter

Vodeći maloprodajni lanac kioska u našoj zemlji iNovine, na više od 550 prodajnih lokacija želi biti prvi i najbolji izbor kupovine. iNovine nude ponude po sniženim cijenama. Pratite akcije na kioscima iNovina i uživajte u najboljoj kupovini koju Vam garantuju.

Ne propustite