OVO SU 4 NAJNAPORNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Niko ih ne voli jer samo SMARAJU LJUDE!

Kiosk
OVO SU 4 NAJNAPORNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Niko ih ne voli jer samo SMARAJU LJUDE!
.

Svaki horoskopski znak ima svoje kvalitete i mane, ali za ova četiri važi da su posebno teški i da se sa njima jedva izlazi na kraj, piše "Prva.rs".

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE ZAUVIJEK OSTATI SAMI: Nikada se neće vjenčati, ALI TO NIJE ONO NAJGORE!​

OVAN

8-men-on-the-one-thing-they-find-most-annoying-about-women-980x457

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmjerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmereno na "pridobijanje ljudi".

RAK

1375701823-84226

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobjegli iz svoje kože nego trpeli njihove ekstremne promene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju bijesa i prolazne paranoje.

VAGA

annoying-man

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbjegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji. To podrazumijeva kontradiktorna osjećanja u trenucima stresa. Radi neriješenih osjećaja manje vrijednosti osciliraju između osjećaja manje vrijednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

RIBE

frustrated-single-man

Previše osjetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su pretjerano osjetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa.

SMIJEŠI IM SE BRAK, DOBRO ZDRAVLJE I HRPA PARA: Ova TRI ZNAKA će ove jeseni ostvariti veliki uspjeh!

Kako kaže horoskop, ovim znakovima predviđeno je bogatstvo i blagostanje...

Kad je novac i poslovni uspjeh u pitanju, neki znakovi predodređeni su za život na tronu, dok će se drugi morati više potruditi, i promijeniti svoje navike i način razmišljanja.

Ako ste pri dnu ove liste, nemojte se ljutiti - takav vam je horoskop!
 

Znakovi koji imaju najviše izgleda za veliko bogatstvo i uspjeh:

DJEVICA

Vaš discipliniran pogled na život, predanost poslu i perfekcionizam vode vas ravno do vrha, a to što ste odlični šefovi i što vas se drugi malo boje nije naodmet. Vjerujete u sebe, ne bojite se 'potegnuti' i predviđate uspjeh koji se gotovo uvijek i ostvaruje.

djevica

ŠKORPION

Ekscentrični autsajderi poput Škorpiona oduševljavaju svojom strašću - kako u privatnom životu tako i na poslu. Velika je vjerojatnost da će napraviti nešto posebno, inovativno i zanimljivo. Slijede mozak i srce na putu do svog sna, a nerijetko će pokrenuti posao s bliskom osobom jer su izrazito lojalni.

skorpija-7

LAV

Lavovi obožavaju novac, a njihovo beskrajno samopouzdanje najvažniji je ključ njihova uspjeha. Ne zanimaju ih hejteri ni oni koji govore da neće uspjeti - jednom kad si nešto zacrtaju, napravit će sve da to i ostvare.

lav

BIK

Bikovi su ozbiljni i veliki igrači s kojima nema šale. Baš kao i Lavovi, nikad ne odustaju, a to što su tvrdoglavi pomaže im da sklope ugovore o kojima drugi mogu samo sanjati. Znaju kada treba 'gurnuti rogovima' i probiti granice.

bik-1

JARAC

Pametni i staloženi, Jarčevi neće raditi početničke pogreške na poslu. Za svaki svoj projekt napravit će detaljan plan te dobro razmisliti o svim aspektima koji bi mogli poći po krivu. Istražit će tržište, pobrinuti se za financije i isključiti emocije kako bi postigli uspjeh, što im obično polazi za rukom.

jarac

OVAN

Svaka čast Djevicama, ali nitko nije ambiciozan poput Ovnova. Kad se uz pametnu glavu i visoko samopouzdanje umiješa i vatrena narav, ovaj znak leti prema samom vrhu, a sve što radi, radi kvalitetno i strateški. Najveće bogatstvo će postići ako odluče raditi ono što najviše vole.

novac
Znakovi koji će se morati više potruditi, jer prirodno ne privlače bogatstvo:

VAGA

Simpatične Vage ne zanima novac, slava i izležavanje po jahtama. Najvažnije im je da pronađu mir, uživaju u životu i imaju dobre odnose s obitelji i prijateljima. Vage su marljive po prirodi pa će raditi kako bi imale dovoljno novca za život no neće bacati vrijeme i živce na bezbrojne prekovremene sate u potrazi za 'nečim više'.

RIBE

Dok Ribe odluče što žele, poslovni ugovor već je u rukama nekog drugog. Emotivne su, smirene i imaju izraženu intuiciju na koju se ponekad i previše oslanjaju, barem kad je posao u pitanju. Ili imaju previše ili premalo povjerenja prema drugim ljudima, ili nemaju jasno viziju, ili ne znaju kako same sebe oduševiti. Prestanite previše razmišljati i fokusirajte se na posao.

ribe-11

BLIZANCI

Šarmantni, ljupki i zabavni, Blizanci su divni prijatelji i ljubavnici, ali ne i bogataši. Važu svaku odluku i boje se neuspjeha pa će se rijetko odvažiti i napraviti nešto veliko, ili nešto što još nitko prije njih nije napravio. Trebali bi biti hrabriji i više vjerovati u sebe.

horoskop

RAK

Rakovi žele napraviti promjenu u svijetu pa će se rijetko odlučiti za poslove koji će im donijeti veliko bogatstvo, a češće za one koji će napraviti barem mali pomak u društvenoj zajednici. To što su jako osjetljivi također ih ne čini materijalom za nemilosrdan svijet bogataša, i to je sasvim OK.

343625-horoskop-ff

STRIJELAC

Ovaj znak ima puno energije i odlične ideje, ali i jednu 'manu', ne može zamisliti ideju da će morati biti vezan za istog partnera ili isti proizvod na dulje vrijeme i možda se suočiti s nečime čega se najviše grozi - dosadom. Strijelac bi se mogao obogatiti blogom o putovanjima ili pop up eventima, ali nikako nečime što treba godinama graditi.

novcanik

VODENJAK

Vodenjaci imaju odlične šanse za uspjeh jer su veliki vizionari i idejni vođe. Njihove ideje nitko ne može nadmašiti no njihov pomalo hipijevski karakter mogao bi ih spriječiti na putu do velikog bogatstva. Za Vodenjake bi bilo najbolje da pronađu pouzdanog partnera koji se razumije u financije i taktično plivanje s 'velikim psima'.

novac-123-09022018

Ne propustite