Srpskog velemajstora uporedili sa Guardiolom, a stigao im je ODGOVOR koji im je začepio usta!

Kiosk
Srpskog velemajstora uporedili sa Guardiolom, a stigao im je ODGOVOR koji im je začepio usta!
.

Srbijanskog nogometnog stručnjaka Slavišu Jokanovića, engleski mediji optužili su da kopira stil igre Manchester Citya, odnosno Pepa Guardiole. Nije popularni "Jokan" dao na sebe, pa je imao spremne odgovore na provokacije.

jokan1

" Ne koristim njegov stil, već svoj. Ne možemo da se upoređujemo, on je jedan od najuspješnijih menadžera. Dokazao je da je moguće i u Premier ligi moguće igrati prema njegovom sistemu, napravio je važan iskorak ", rekao je Jokanović.

jokan4

On je dodao da nije lako igrati na tom nivou koji je Guardiola pokazao sa "građanima". "Pokušavamo da nađemo naš put i prilagodimo se igri sa kojom možemo da dolazimo do pobjeda", kazao je srpski stručnjak, dodavši da ima još mnogo toga da nauči na najvišem nivou.

jokan2

Jokanović je prvi srpski trener ikada u Premier ligi, a prije Fulhama uspio i sa Watfordom da izbori promociju u najjaču ligu Engleske, ali tada nije uspio da se dogovori oko nastavka saradnje.

jokan3

Upravo će Jokanović koplja ukrstiti sa Guardiolinim Cityem i to već u subotu, a biti će zanimljivo vidjeti kako će taktički postaviti taj meč.

(Novi.ba)

 

Ne propustite