Dopustite Vašoj djeci da postanu dio zabavnog svijeta adrenalina i igre!

Kiosk
Dopustite Vašoj djeci da postanu dio zabavnog svijeta adrenalina i igre!
-

Vodeći maloprodajni lanac kioska u našoj zemlji iNovine, na više od 550 prodajnih lokacija želi biti prvi i najbolji izbor kupovine. iNovine nude ponude po sniženim cijenama. Pratite akcije na kioscima iNovina i uživajte u najboljoj kupovini koju Vam garantuju.

Današnja ponuda iNovina će izmamiti Vašoj djeci osmijeh na lice i radost u srcu! Obradujte Vašu djevojčicu ili Vašeg dječaka inovativnom igračkom koju možete pronaći samo na kioscima iNovina, po jedinstvenim cijenama!

inovine-fb-banner-16-1200x900-fb

Još jedna igračka iz našeg bogatog asortimana je i igračka fen, namijenjena za vaše malene djevojčice kako bi uživale u igri sa svojom kosom. Pronađite je na kioscima iNovina po hit cijeni od 6,00 KM!

inovine-fb-banner-17-1200x900-fb

Igračka pištolj + loptice uvesti će vašu djecu u zabavan svijet adrenalina i igre. Dostupna na kioscima iNovina po akcijskoj cijeni od 3,00 KM!

Kiosci iNovina na jednom mjestu nude veliki izbor različitih proizvoda i usluga. Neke od njih su kupovina karata putem sistema kupikartu.ba, karata za gradski i prigradski prevoz, xbon, usluga kliker mjenjačnice, elektronska dopuna svih telecom operatera u BiH, Kafa za van, usluge Lutrije , samo su dio su bogate ponude zbog koje kiosci iNovina uživaju reputaciju "najboljeg prijatelja vaše ulice".

Ne propustite