PROBALA JE NAJPOPULARNIJU MASKU ZA STOPALA, NAKON 15 DANA OTPALA JOJ JE SVA PETA: Pogledajte kako joj stopala SADA IZGLEDAJU (FOTO)

Moda i ljepota
PROBALA JE NAJPOPULARNIJU MASKU ZA STOPALA, NAKON 15 DANA OTPALA JOJ JE SVA PETA: Pogledajte kako joj stopala SADA IZGLEDAJU (FOTO)
.

Mnoge žene na internetu probale su piling za stopala "Baby foot" i kažu kako je u pitanju revolucionaran proizvod.

Jedna žena iz Srbije odlučila je da isproba ovu metodu, a njeno iskustvo prenosimo u nastavku:

OTKRIVEN GENIJALAN TRIK: Čokoladna boja tokom cijele godine bez solarijuma i sunčanja!

"U samom startu bila sam jako skeptična. Šta kao, navući ću na noge plastične čarape ispunjene sluzavom tečnošću i poslije tri nedjelje puf -tabani će mi biti čudesno mekani kao u novorođenčeta? I meni zvuči kao potpuna fikcija, ali zapravo se baš to i desilo!

2018-09-14

Nisam osoba sa pretjerano zahtjevnim stopalima. Na par nedjelja ih malo istrljam turpijom za pete, namažem masnu kremu i sutradan su k'o nova! Ali kada se pojavi neki ovako primamljiv proizvod koji na sva zvona hvale sve bjuti blogerke, ja naprosto moram da ga probam.

1

Pa, pogledajte samo ove fotke! Toliko je gadno da me zapravo oduševljava i jedva sam čekala da se dokopam ove maske.

Da vas uputim u priču, "Baby foot" piling maska za stopala pojavila se prije dvije godine i apsolutno zaludjela žene širom sveta koje su ispunile internet gadnjikavim slikama poput ovih gore i mene natjerale da se ozbiljno zainteresujem za ovaj, da tako kažem, revolucionarni proizvod. Što se sastojaka tiče, sadrži puževu sluz i tajne biljne estrakte koji teraju kožu vaših tabana da se ljušti i otpada poput zmijske košuljice, a kao rezultat garantuje savršeno glatku i mekanu kožu stopala. Iako je doskora mogla da se naruči samo onlajn, nedavno sam je uočila u jednoj poznatoj drogeriji u Beogradu, i razumije se, odmah je kupila! Cena - oko 500 dinara, prava sitnica ako uzmemo u obzir ono što ću dobiri zauzvrat.

2

Kao što se sa slike iznad može zaključiti, stopala mi pre tretmana nisu bila u kritičnom stanju, pa tako nisam ni očekivala neki dramatičan rezultat. Mislila sam da imam jedva vidljivo zadebljanje na petama i palčevima, ali ispostavilo se da mrtve kože ima mnogo, mnooogo više.

Izvadila sam iz kesice plastične čarape natopljene "magičnom" tečnošću i navukla ih na oprana i suha stopala, a onda preko obula pamučne čarape kako bi sve stajalo na mjestu.

3

Kako je i objašnjeno u uputstvu, držala sam masku oko 90 minuta, a zatim skinula i dobro oprala noge. Poslije sat vremena na stopalima sam osjetila blagu vrelinu i peckanje, ali sve to je već bilo napomenuto i na pakovanju.

Prošlo je pet, šest dana i kada sam već digla ruke od bebećih stopala i pomirila se sa bačenih 500 dinara, primjetila sam da su mi se prsti na nogama nakon treninga (valjda podstaknuti znojenjem), potpuno oljuštili, a onda je i peta na nekoliko mejsta počela da "puca".

4

Perutanje se pojačavalo iz dana u dan, i bijeli trag od mrtve kože sejala sam svuda po kući. Po posteljini, tepihu, papučama, kadi, gde god sam prošla, komadići kože ostajali su iza mene, a onda se 15. dana desilo nezamislivo. Otpala mi je cijela peta i završila u čarapi! Da, znam da zvuči kao da preuveličavam stvari, ali zaista se to desilo. Nakon napornog treninga, i dosta znojenja, moja peta koja se inače perutala, toliko je omekšala da je cijela otpala, a pošto je u svlačionici bilo još žena i htjela sam brže-bolje da sakrijem gadost koja mi viri iz čarape, nisam uspjela to i da zabilježim. Tako da ste na vašu sreću ostali uskraćeni za taj čaroban prizor, koji otprilike izgleda ovako:

NE IDITE POD NOŽ: Majica čini da GRUDI izgledaju kao da ih je povećao plastični hirurg, ŽENE SU ODUŠEVLJENE (VIDEO)

Nakon ovog "incidenta", situacija se znatno poboljšala, i ružičasta, mlada koža počela je da se pojavljuje. Na kraju treće nedjelje, moja stopala zablistala su u punom sjaju, a koliko su trenutno mekana i nežna, ne mogu riječima da vam opišem.

5

Iako razlika u izgledu "prije" i "poslije" možda nije toliko drastična, osjećaj pod prstima je fenomenalan i ovu masku bih svima toplo preporučila, naročito ako imate velika zadebljanja na tabanima.

Širom interneta mnoge žene upozoravaju na negativnu stranu ove maske, a to je da koža stopala postaje pretjerano osjetljiva na neudobnu obuću i lako dobija žuljeve, mada moram da priznam da ja nisam imala tih problema."

IZGLEDATE 10 GODINA STARIJE ZBOG OVOGA: Niste ni svijesni da ove svakodnevne stvari uništavaju vašu kožu

Pogledajte iskustvo i drugih žena koje su probale ovaj proizvod:

9

7

10

11

12

(Novi.ba/Zena.blic.rs)

Ne propustite