IZGLEDATE 10 GODINA STARIJE ZBOG OVOGA: Niste ni svijesni da ove svakodnevne stvari uništavaju vašu kožu

Moda i ljepota
IZGLEDATE 10 GODINA STARIJE ZBOG OVOGA: Niste ni svijesni da ove svakodnevne stvari uništavaju vašu kožu
.

Tajna zdravlja i mladosti svima je poznata: pravilna ishrana i sportovi uvijek su bili pravi izbor. U pravilu, rezultat je uvijek vidljiv. Međutim, stanje vaše kože ne samo da otkriva zdrav ili nezdrav stil života. Također nam govori o sitnim detaljima koji su postali naše navike i koji su na početku izgledali bezopasni.

Obratite pozornost na 10 stvari koje mogu na prvi pogled izgledati bezopasne. Međutim, u stvarnosti one negativno utječu na vašu kožu.

10. Položaj spavanja

 

k

 

9. Ne upotrebljavanje sunčanih naočala

k1

Pravo zaštita od sunca je tajna zdrave kože. Štoviše, koža oko vaših očiju je vrlo tanka i zbog toga se lako dobiva bore kada zurite u svijetlu svjetlost. Stoga je pravilo da uvijek nosite sunčane naočale tokom sunčanih dana, čak i zimi.

8. Smetnje

 

k2

Ako uvijek žvakate s jedne strane, to može dovesti do asimetrije vašeg lica, jer mišići s jedne strane slabe dok mišići druge strane uvijek tonu.

7. Razgovor na telefonu

 

k4

Držanjem telefona između uha i ramena, uzrokujete bore na vratu i "potapanje" obraza. Ako često govorite telefonom, odaberite slušalice ili zvučnike.

PRIJATELJICA JOJ JE PREPORUČILA OVO SREDSTVO I BORE NA VRATU SU NESTALE: Koristite ovu smjesu i bit ćete oduševljeni!

6. Korištenje tabletnog računala ili smartphone uređaja

 

k5

Obično držimo tabletu ili pametni telefon s glavom koja gleda prema dolje, a to može uzrokovati očne edeme i "mučninu": mlohava koža i bore. Pokušajte ne držati glavu cijelo vrijeme kada razgovarate ili pomicati vijesti na telefonu / tabletu.

5. Naslanjanje na ruku

 

k6

Kada sjedite ispred računala ili kada čitate, ako imate naviku nagnuti brade na ruku, pokušajte to raditi rjeđe. Vaša koža lica postaje manje elastična u takvom položaju.

4. Mršanje

k7

 

Tuga uzrokuje izraze lica koje su štetne za vašu kožu: namrštene obrve, probušene usnice i napeti mišiće lica. 

3. Dugo tuširanje vrućom vodom

 

k8

Iako vam vrući tuš opušta lijepo, ako ih previše često uzimate, oni mogu utjecati na vašu kožu. To je zato što gornji sloj uništi, što zauzvrat dovodi do suhoće i pilinga kože. Zato biste trebali pokušati ne pretjerivati ​​s toplom vodom tijekom tuširanja.

2. Korištenje klima

k9

Klimatizatori izvlače vlagu iz zraka, čime se osuši. Kao rezultat toga, koža postaje suha, stoga je predmet oštećenja. Zato ne biste trebali zaboraviti dobro hidratizirati i ne oslanjati se na AC cijelo vrijeme.

1. Vaša jastučnica

 

k10

Pamučna posteljina su standardna opcija. Međutim, jastučnica u ovoj tkanini može naštetiti vašoj koži lica i donijeti vam neželjene bore. Umjesto toga, pokušajte upotrijebiti svilene ili satenski jastučnice jer uzrokuju manje trenja. Također, ne zaboravite često mijenjati jastučnice kako biste izbjegli mrtve čestice kože i skupljanje bakterija. To će vas spriječiti da dobijete iritacije.

Novi.ba

STRUČNJACI VJERUJU DA SU PRONAŠLI NAČIN ZA TRAJNO LIJEČENJE AKNI: Ovo bi moglo pomoći milionima

Ne propustite