Posjetite međunarodni sajam knjige u Beogradu i obogatite Vašu kućnu biblioteku!

Kiosk
Posjetite međunarodni sajam knjige u Beogradu i obogatite Vašu kućnu biblioteku!
-

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mjesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom Beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmjenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja. Neformalno poznat kao praznik knjige, Sajam knjiga svake godine ugosti najznačajnije domaće i brojne inostrane pisce i izdаvаče, koji predstаvljaju svoja stara izdanja i aktuelnu produkciju. Kroz brojne promocije, prezentacije, predavanja, okrugle stolove i tribune, stručnoj i širokoj publici učesnici predstavljaju niz tema važnih za književnost, izdavaštvo i kulturu.

belgrade-city-centre

Uz CityDeal i Centrotours posjetite ovaj divni događaj i uživajte maksimalno po jeftinijim cijenama! Dvodnevno putovanje u Beograd na sajam knjiga uz uključen prevoz i jedno noćenje sa doručkom za samo 115 KM po osobi!

6288244221-3fba922ecf-b

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal

 

Ne propustite