Otkrijte ljepote Novog Sada sa voljenom osobom po jedinstvenoj cijeni!

Kiosk
Otkrijte ljepote Novog Sada sa voljenom osobom po jedinstvenoj cijeni!
-

Pravi put ka opuštanju i bijegu od brzog načina života, kao i nakupljenog stresa je wellness. U njemu se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, njege tijela i meditacije. Zapravo, wellness uključuje samoodgovornost, tjelesnu aktivnost i kondiciju, zdravu ishranu, duhovnost..

28172711

CityDeal Vam u mjesecu Septembru donosi ponudu po cijeni sa popustom. Tri noćenja sa doručkom za dvije osobe i neograničeno korištenje wellness-a platite po jedinstvenoj cijeni od 288 KM!

 

26623450

U sklopu hotela Sole Mio ****, nalazi se najveći wellness centar u gradu koji je na raspolaganju kako gostima hotela, tako i svim zainteresovanim članovima. Centar sadrži 3 bazena: hidromasažni ( 12m x 9m ), plivački bazen sa dve plivačke trake ( 18m x 4m ) i jacuzzi sa slanom vodom ( 8m x 4m ) kao i  kompleks otvoreni bazena u toku sezone ( hidromasažni, dečiji i jacizzi ). Bazeni su projektovani i opremljeni po svetskim standardima. Gostima su na raspolaganju i parno kupatilo, finska sauna, infracrvena sauna i prijatan ambijent prostorije za relaksaciju i masažu. U procesu izgradnje je sportsko-rekreativni kompleks sa terenima za tenis i fudbal.

48934942

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite