Skoknite do Vama najbližeg prodajnog mjesta iNovina i razveselite Vaše najmlađe!

Kiosk
Skoknite do Vama najbližeg prodajnog mjesta iNovina i razveselite Vaše najmlađe!
-

Vodeći maloprodajni lanac kioska u našoj zemlji iNovine, na više od 550 prodajnih lokacija želi biti prvi i najbolji izbor kupovine. iNovine nude ponude po sniženim cijenama. Pratite akcije na kioscima iNovina i uživajte u najboljoj kupovini koju Vam garantuju.

Kiosci iNovina na jednom mjestu nude veliki izbor različitih proizvoda i usluga. Neke od njih su kupovina karata putem sistema kupikartu.ba, karata za gradski i prigradski prevoz, xbon, usluga kliker mjenjačnice, elektronska dopuna svih telecom operatera u BiH, Kafa za van, usluge Lutrije , samo su dio su bogate ponude zbog koje kiosci iNovina uživaju reputaciju "najboljeg prijatelja vaše ulice"

Danas su se među izdvojenim artiklima našle drušvene igre, koje nikad nisu i neće izaći iz mode.

inovine-fb-banner-10-1200x900-fb

 Od sada možete kupiti i špil igračih karti na kioscima iNovina. To nije sve! Posjetite prodajna mjesta iNovina i pronađite još mnogo drugih igračaka i društvenih igara po nevjerovatnim akcijskim cijenama! 

inovine-fb-banner-11-1200x900-fb

Jedne od mnogobrojnih puhalica na našim kioscima su također i puhalice popularnog animiranog filma „Frozen“ koje možete kupiti po hit akcijskoj cijeni! 

Skoknite do Vašeg najbližeg prodajnog mjesta iNovinai obradujte Vaše najmlađe.

Ne propustite