VIP EGE: Oaza mira, relaksacije i uljepšavanja u srcu Sarajeva!

Kiosk
VIP EGE: Oaza mira, relaksacije i uljepšavanja u srcu Sarajeva!
-

Izgledajte i osjećajte se sjajno - posvetite svojoj kosi njegu kakvu zaslužuje kako bi ona u svakoj prilici bila jedan od Vaših aduta. Kako bismo Vam olakšali put do istinski lijepe kose i frizure, ovog puta predlažemo salon Vip EGE. Priuštite sebi nov i zanosan izgled. Prekrasna i zdrava kosa zahvaljujući super paketu frizerskog salona VIP EGE!
Vaučer u ruke i nakon posla ili šetnje gradom uživajte u prekrasnoj frizuri i ljubaznom osoblju!

Preporučujemo Vam da Vašu kosu prepustite rukama profesionalaca i uživate u jedinstvenom tretmanu - pranje, šišanje i feniranje po akcijskoj cijeni samo na CityDeal-u.

320843-paul-mitchell-hair-salon-blonde-model

Spa centar osmišljen je tako da predstavlja oazu mira i utočište od stresa. Opremljen savremenom opremom i stručnim osobljem koje će vam u svakom momentu biti na raspolaganju kako za konsultacije tako i za različite tretmane.
Posebna ponuda na CityDealu po nevjerovatnoj cijeni za one koji žele boraviti u Sarajevu, a istovremeno uživati, te brinuti o zdravlju.

Ako razmišljate o čišćenju organizma, nemojte zaboraviti saunu! Sauna je jednostavan i ugodan način čišćenja od toksina. Ona daje odlični rezultat ne samo kod detoksikacije organizma. Godinama judi koriste saunu kao zdrav i efikasan način brige o zdravlju.

Dobrobiti saune:
- sauna pomaže da se opustite i riješite stresa,
- čisti i pomlađuje kožu i cijeli organizam,
- poboljšava cirkulaciju krvi,
- efikasna je kod mršavljenja,
- potiče izbacivanje toksina iz tijela,
- poboljšava elastičnost arterija, štiti od visokog tlaka, bolesti srca i krvnih žila
- pomaže kod artritisa, alergija, kožnih bolesti

main

Salon Vip EGE nudi sve frizerske i kozmetičke usluge. Neke od usluga koje Vam može ponuditi Salon Vip EGE su: šišanje, feniranje, farbanje, pramenovi, minival, depilacija, oblikovanje obrva, farbanje obrva, nadogradnja trepavica, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju, lakiranje i ukrašavanje noktiju, geliranje prirodnih noktiju, šablonsko izljevanje noktiju, masaža, parafinski tretmani, obuka za nadogradnju noktiju.

1496435-978933718845890-8147622401884516508-o

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite