VUČIĆ NA KOSOVU GOVORIO O ŠAHOVNICI U KNINU, A ONDA SE I KOLINDA OGLASILA: 'Vijorit će se i ubuduće'

Region
VUČIĆ NA KOSOVU GOVORIO O ŠAHOVNICI U KNINU, A ONDA SE I KOLINDA OGLASILA: 'Vijorit će se i ubuduće'
.

''Hrvatska zastava vijorila se u Kninu i prije Vučićeva govora i vijorit će se ubuduće'', izjavila je za 'Dnevnik.hr' predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

vucic

NAKON BLOKADA KOD SELA BANJE, OGLASIO SE THACI: Poslao jasnu poruku svima koji su se pobunili Vučićevoj posjeti!

Nakon jučer održanog govora srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića na Kosovu, reakcije su brojne. Očekuje se da će predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nakon sastanka s austrijskim kolegom Alexanderom Van der Bellenom o toj temi odgovarati na pitanja novinara, ali je za spomenuti portal poručila poručila: ''Hrvatska zastava vijorila se u Kninu i prije Vučićeva govora i vijorit će se ubuduće."

kolinda
Predsjednica također naglašava da ne želi dopustiti da Vučić definira političku agendu u Hrvatskoj i da bi ga trebalo ignorisati.

HSLS traži sastanak vladajuće koalicije u povodu istupa predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića o tome da je Slobodan Milošević srpski velikan koji je imao dobre namjere te da Knin nikada nije bio hrvatski grad.

vucic
Na tom sastanku predsjednik HSLS-a Darinko Kosor želi čuti jasne stavove Vlade Republike Hrvatske i koalicijskog partnera SDSS-a.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na Kosovu je podsjetio na govor Slobodana Miloševića na Gazimestanu uoči rata devedesetih godina. O Miloševiću je rekao da je to bio "najveći lider u povijesti Srbije". Poručio je da je Srbija imala iluziju da je velika i moćna te da je Slobodan Milošević bio "veliki lider, ali mu želje nisu bile realne", zbog čega su Srbi platili veliku cijenu, ali nisu postali veći.

kolinda
"Srbi su ginuli za Knin, za Sarajevo i za Prištinu. U Kninu se danas vijori šahovnica koje tamo nikada nije bilo. Slično je sa Sarajevom i Prištinom", poručio je Vučić jučer na održanom skupu na Kosovu.

vucic

Vučić na Kosovu: Srba više nema u Kninu u kojem vijori šahovnica

 

 

Ne propustite