Samo NAJBOLJE za Vas u hotelu Radon Plaza!

Kiosk
Samo NAJBOLJE za Vas u hotelu Radon Plaza!
-

Nakon godišnjih odmora i ljetnog hedonističkog uživanja u hrani i piću, vratili ste se Vašoj rutini i svakodnevnici. Došlo je vrijeme da poradite na sebi i svojoj formi. CityDeal je i ovoga puta mislio na Vas. Spojite ugodno s korisnim!

U Fitness centru Radon Plaza ćete vježbati sa užitkom. Veliki broj sprava za različite vrste vježbi zadovoljit će i najzahtjevnije vježbače. U wellness centru iskoristite bazen za opuštanje i rekreaciju te očistite Vaše tijelo od toksina u sauni i parnom kupatilu. Potpuna usluga na jednom mjestu, u Hotelu Radon Plaza. U POLA CIJENE!

Mjesečna članarina će Vas koštati 99 KM po osobi, a imat ćete mogućnost neograničenog korištenja wellnessa, uključujući zatvoreni bazen, fitness centar, saunu i parno kupatlo.

bazen-ii-10-ff

No, to nije sve. Tražite idealno mjesto za odličnu rođendansku zabavu? Nemojte tražiti dalje jer mi imamo idealnu ponudu za Vas. Od velikog izbora posebno pripremljenih aktivnosti i animacija do specijalno pripremljenih menija. Iznenadite Vaše najmlađe super poklonom. Priredite nezaboravan rođendanski provod za Vaše mališane u kuglani hotela Radon Plaza. Sebi olakšajtem a dijete usrećite. Organizaciju dječijeg rođendana prepustite osoblju Radon Plaze, za vrhunsku zabavu svakog djeteta.

dsc01554

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite