Na više od 550 kioska širom BiH najatraktivnije akcije!

Kiosk
Na više od 550 kioska širom BiH najatraktivnije akcije!
-

Vodeći maloprodajni lanac kioska u našoj zemlji iNovine, na više od 550 prodajnih lokacija želi biti prvi i najbolji izbor kupovine. iNovine nude ponude po sniženim cijenama. Pratite akcije na kioscima iNovina i uživajte u najboljoj kupovini koju Vam garantuju.

Kiosci iNovina na jednom mjestu nude veliki izbor različitih proizvoda i usluga. Neke od njih su kupovina karata putem sistema kupikartu.ba, karata za gradski i prigradski prevoz, xbon, usluga kliker mjenjačnice, elektronska dopuna svih telecom operatera u BiH, Kafa za van, usluge Lutrije , samo su dio su bogate ponude zbog koje kiosci iNovina uživaju reputaciju "najboljeg prijatelja vaše ulice".

Današnje akcijske ponude:

inovine-fb-banner-6-1200x900

Duboko udahnite i puhnite svom snagom! Igračka puhalice 60 ml dostupna je na određenim kioscima iNovina kako bi obradovala vaše mališane, a možda i vas! ????

Želite li da saznate šta je to "posebna ponuda"?
Posebna ponuda daje vam mogućnost da kupite vaš omiljeni artikal po hit akcijskoj cijeni na 550 kioska iNovina svakog mjeseca. Ovaj mjesec za vas je pripremljeno mnoštvo zanimljivih artikala, a za koji ćete se odlučiti, to prepuštamo vama!

inovine-fb-banner-7-1200x900-fb

 

Ne propustite