Sa CityDealom doživite čarobnu bajku u Disneylandu i Parizu!

Kiosk
Sa CityDealom doživite čarobnu bajku u Disneylandu i Parizu!
-

Pariz ste do sada gledali samo na filmovima i zamišljali kako ste baš Vi glavna uloga? Poželjeli ste makar na trenutak osjetiti se posebnim i sretnim? Pa, šta kažete na čašu vrhunskog francuskog vina kojeg ispijate u jednom od kafića s pogledom na čuveni Eiffelov toranj? Usput i razgledate grad, upoznate njegovu historiju, kupite pokoji suvenir i taman kad pomislite da se bajka ostvarila, čeka vas još jedna i to u Disneylandu. Zabavni tematski park u kojem snovi postaju stvarnost! Mjesto gdje Vi postajete glavna uloga Vašeg filma.

eiffel-tower-paris-france-autumn

Pariz  je poznat kao grad svjetlosti i jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svijetu. Grad ljubavi i romantike, grad umjetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dok je Disneyland mjesto gdje će cijela porodica imati sve vrijeme ovoga svijeta. Mjesto gdje ćete osjetiti da je cijeli svijet Vaš. Mjesto gdje snovi postaju stvarnost. Mjesto na kojem se uvijek događa nešto novo!

10-ways-to-get-the-most-out-of-disneyland-paris-567ab39429bc4fd28c26ea2f7a2f6226

Disneyland je zajednički naziv za pet zabavnih parkova Volta Diznija koji se nalaze širom svijeta. Disneyland u Parizu je jedini evropski park ovog tipa, s obzirom da se ostali nalaze u Sjedinjenim Američkim Državana, Japanu i Hongkongu. Zbog toga se pariški Disneyland često naziva i Eurodiznilend. Ako pored romantičnog odmora u Parizu želite nešto više, avantura u Disneylandu je pravi izbor. Pariški Disneyland se nalazi u predgrađu glavnog grada Francuske. Nudi mnoštvo zabave za sve uzraste. Tu možete uživati u više od 50 različitih atrakcija. U zabavnom parku možete posjetiti i Walt Disney studio u kojem ćete dobiti uvid u svijet Disneyeve animacije i specijalnih efekata, a možete i sudjelovati u snimanju scena s Disneyevim likovima i biti zvijezda barem jedan dan. Doživjet ćete kako izgleda svijet iza filmskih kulisa. Sastavni dio parka su i mnogobrojne trgovine i restorani.

mickey-es-walt

Posjetite Disney studio, provozajte se u kočiji, upoznajte Mickey Mouse-a ili uđite u dvorac uspavane ljepotice. Tu su i pirati, Poca hontas, slonić Dumbo, Indiana Jones, zmajevi, ali i princeze i svi vaši omiljeni likovi! Zabavni park otvoren je cijele godine bez obzira na vremenske prilike.

CityDeal Vas vodi na ovo fantastično petodnevno putovanje po SUPER CIJENI od 395 KM

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite