Septembarski ludi popusti u Ajdinovićima sa CityDealom!

Kiosk
Septembarski ludi popusti u Ajdinovićima sa CityDealom!
-

Bosna i Hercegovina je definitivno jedna od bogatih zemalja. Prirodna bogatstva i potencijali su nešto gdje možemo parirati sa najboljim zemljama svijeta. Tek u komunikaciji sa strancima postajemo svjesni činjenice da smo nešto posebno. Oduševljenost zelenilom, na koje smo navikli kao na dio našeg horizonta, a koju iskazuju turisti iz drugih zemlja, tjera nas na pomisao da zaista ne znamo koristiti ono što naša država prirodno nudi, a što bi se s malo dobre volje moglo iskoristiti u turizmu.

bazen-01

Sportsko rekreativni centar Ajdinovići je prepoznao ono najbolje u nama i dao se na posao. Izgrađen je prvi, ali i jedini all inclusive centar u Bosni i Hercegovini. Sve što poželite na jednom je mjesto. Ponude su raznolikog sadržaja, tako da će biti zadovoljni i oni najmlađi, ali i najstariji.

Sezona godišnjih odmora lagano prolazi i pripreme za nove radne pobjede su već uveliko počele. Ne dajte se obeshrabriti i ne dozvolite da se dese prepreke Vašem zadovoljstvu. Uzmite si slobodno i posjetite ovaj rekreativni centar. Vaša porodica će Vam biti zahvalna, a Vi ponosni.

skola-01

Uz CityDeal kupujte sa popustima do čak 90%. Trenutna akcija za trodnevni odmor u hotelu Ajdinovića uz uslugu all incluisve-a za jednu osobu iznosi 136 KM.

Sportsko rekreativni centar Ajdinovići nalazi se nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići u opštini Olovo. Kompleks je sagrađen 2014. godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini. U kompleksu vam je na na raspolaganju svježe kravlje, ovčije i kozje mlijeko, sve vrste sireva i kajmaka kao i svježa kokošja i pačja jaja. U sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići pored velikog i malog dječijeg bazena nalazi se još jedan bazen koji je opremljen visokom skakaonicom, pješčanom plažom, terenom za odbojku, ležaljkama, i suncobranima.

srca

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite