Septembarski odmor u magičnom Etno selu Čardaci!

Kiosk
Septembarski odmor u magičnom Etno selu Čardaci!
-

Etno selo "Čardaci" je prava oaza mira koju upotpunjuju i ostali sadržaji kompleksa koji je na svaki način podređen čovjeku i odmoru.

115186366
Etno selo Čardaci i vodeni park "Ribica" svake godine okupe hiljade gostiju iz cijele Bosne i Hercegovine, Evrope, ali i drugih zemalja svijeta. Od malog porodičnog biznisa i mini hidroelektrane, danas su Čardaci nezaobilazna destinacija prilikom prolaska kroz Vitez.
CityDeal vam donosi ponudu za dvije osobe, noćenje sa doručkom + 50% popusta na Spa ulaznic po JOŠ BOLJOJ CIJENI! Ne propustite najbolju akciju do sada!

153050500

"Sve u selu odiše originalnošću, ali i jednom vrlo pozitivnom duhovitošću. Od naziva objekata, trgova, do vrlo ljubaznoga osoblja. U Pivnici-rakijarnici „kod Crnog Mačka“ svake večeri vlada atmosfera iz legendi o junacima. Tu se mogu kušati domaće rakije, likeri, veliki izbor piva i pratećih jela. Poput srednjevjekovnih vitezova, svoju hrabrost možete pokazati kušanjem originalnog proizvoda, rakije nazvane „Viteška krv“. I baš kao vrtlog vremenskoga stroja, Pivnica će vas odvesti u vremena i prostore koje nikada prije niste imali prigodu osjetiti. Pivnica je mjesto koje bi, zasigurno izabrale i poetske duše..." navode iz ovog Etno sela.


Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite