OSTAVITE GA ŠTO PRIJE: Ako vaš partner radi OVE stvari trebate mu zauvijek reći zbogom!

Ljubav
OSTAVITE GA ŠTO PRIJE: Ako vaš partner radi OVE stvari trebate mu zauvijek reći zbogom!
.

Malo ljubomore nikome ne škodi, ali ako on agresivno napada svakoga ko vam se obrati ili pošalje poruku i nema nimalo povjerenja u vas.

Partner koji je izuzetno ljubomoran, onaj koga ne zanimaju vaša interesovanja i drugo, je baš onaj koga treba da ostavite što prije.

 

Pročitajte ovih 6 stvari koje će vas u jednom trenutku izbaciti iz takta.

1. Potpuno je nezainteresovan za vaš krug prijatelja

g8

Iako se vi mjesecima trudite da upoznate sve bitne osobe iz njegovog života, on nije nimalo zagrijjan da upozna vaše prijatelje. Ako ga i uspijete dovući na neko druženje s vašim društvom, on i dalje ne pokazuje nikakav interes za vaše najbolje prijatelje. Iako vam to možda sada zvuči okrutno, činjenica je da ako je tako za vaše društvo koje je bitan dio vašeg života, vjerovatno nikada neće ni biti.

2. Kada je ljubomora u pitanju, ima izuzetno kratak fitilj

g3

Malo ljubomore nikome ne škodi, ali ako on agresivno napada svakoga ko vam se obrati ili pošalje poruku i nema nimalo povjerenja u vas, njegovo ponašanje bi moglo biti ozbiljan problem. Govore li vam vaši instinkti da je on osoba niskog samopouzdanja, sklona agresivnim ispadima i ljubomori, vjerovatno ste u pravu. Od takve veze bježite glavom bez obzira!

 

3. Njegovo društvo vam uliva nesigurnost i nepovjerenje

g6

Ako inače nemate problema sa samopouzdanjem, ali se s njim osjećate nesigurno ili manje vrijedno, dobro razmislite da li je on vrijedan vašeg vremena. U osobi s kojom ste u vezi treba da pronalazite potporu, sigurnost, povjerenje i ljubav i ne bi trebalo da gubitte ni sekundu više na nekoga s kim se osjećate potpuno suprotno.

KAD SU VIDJELI ŠTA JE OBUKLA, LJUDIMA JE DOŠLO ZLO: Ako mislite da je ovo previše, POGLEDAJTE POSLJEDNJU SLIKU!

4. Kada je u društvu prijatelja, njegovo ponašanje se redovno mijenja nagore

odlazak1

Naravno, mislimo na negativne promjene. Ako se u društvu prijatelja pravi pametan, stalno šali na vaš račun, ismijava vas, vjerovatno vas ne poštuje dovoljno i svojim ponašanjem prikriva sopstvenu nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. Svakako razgovarajte s njim o onome što vas muči. Možda jednostavno ima čudan smisao za humor.

 

5. Neprestano pokušava da vas pretvoriti u nešto što niste vi

g4

Znate li šta je super kod vas? To što ste apsolutno jedinstveni! Kao i svaka osoba na ovom svijetu na svoj način. I upravo bi onim što vas čini vama, on trebao biti oduševljen. Želi li on potpuno da mijenja vaš stil oblačenja, vaše navike i sve ono što vas definiše, to je jasan znak da vaša veza ide nizbrdo.

g1

6. Ne pokazuje poštovanje prema ženama u svom životu

g7

Primjetite li nedostatak poštovanja prema bitnim ženama u njegovom životu, kao što su mama ili sestra, moguće je da je samo pitanje vremena kada će na isti način početi tretirati i vas. A to će vjerovatno biti čim postanete bliskiji i čim veza postane ozbiljnija.

dd

 

ŽENE U TERETANU DOLAZE U OVAKVIM HELANKAMA: Misle da to niko ne vidi, a mnogi se ZGROZE!

Ne propustite