PSIHOLOZI OTKRILI TRIK GODINE: Postavite mu JEDNO PITANJE i saznajte gotovo sve o njemu!

Kiosk
PSIHOLOZI OTKRILI TRIK GODINE:  Postavite mu JEDNO PITANJE i saznajte gotovo sve o njemu!
.

Kada upoznajemo nekog ne možemo odmah znati kakva mu je ličnost, jer ljudi nikada ne pokazuju svoju pravu prirodu u početku. 

Većina nas želi da se predstavi u najboljem svjetlu i zbog toga dozvoljavamo samo našim pozitivnim osobinama da zasijaju.

woman3

Često se pitamo da li je osoba s kojom se bavimo uopšte vrijedna našeg vremena, jer ipak znamo malo o njoj. Kako možemo odrediti da li provođenje vremena sa nekim donosi plodove?

ZNAKOVI DA ĆE VAŠE DIJETE BITI PSIHOPATA U BUDUĆNOSTI: Ako uočite ovo posljednje, odmah ga vodite PSIHOLOGU!

Nažalost, nema pravog načina da saznamo to na samom početku, što znači da moramo rizikovati.

man

Prema novim istraživanjima, postoji jedno specifično pitanje koje možete postaviti da otkrijete nečiju ličnost, a to je šta oni misle o nekome drugom. Baš tako – tražeći od nekog da vam da mišljenje o nekoj osobi može biti baš ono što vam je potrebno da otkrijete kakvi su.

woman1

Profesor psihologije Dastin Vud ustanovio je da naša percepcija drugih, ili kako ih vidimo, zavisi od onoga kako vidimo sebe. Stoga, ako mislimo pozitivno o sebi, to će se reflektovati kako vidimo druge. U zavisnosti koliko ste sretni sa sobom će takođe uticati kako drugi vide vašu ličnost.

woman2

Ako ste optimistični u vezi sebe, to će se reflektovati na vaše ponašanje i drugi će pokupiti pozitivne vibracije. Mi kao individue imamo tendenciju da reflektujemo emocije na druge i tako možemo identifikovati mnoge osobine u njima koje mi posedujemo.

UPOZORENJE PSIHOLOGA ZA RODITELJE: NIKAD NEMOJTE KORISTITI OVIH 5 FRAZA U RAZGOVORU SA VAŠIM DJETETOM!

Stoga, sljedeći put kada poželite naučiti više o osobi, slušajte ih kako govore o drugima.

 

 

 

Ne propustite